MADO

Bahçeşehir Koleji'nden İlkokul 4. Sınıflara “Ortaokula Geçiş Töreni”

Nevşehir 11.06.2022 - 10:30, Güncelleme: 11.06.2022 - 10:30
 

Bahçeşehir Koleji'nden İlkokul 4. Sınıflara “Ortaokula Geçiş Töreni”

Yüzünüz hep gülsün çocuklar

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizin “Ortaokula Geçiş Töreni” velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Çocuklarımızın birbirinden güzel pek çok anı biriktirdikleri, her anlamda dolu dolu geçen 4 yılı özetleyen görseller eşliğinde sınıf öğretmenlerimizin konuşmalarıyla duygu dolu anlar yaşandı. Öğrencilerimize, başarıyla tamamladıkları dört yıl için plaketleri Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Başkan Yardımcısı Filiz Uluer ve Kampüs Müdürümüz Kadri Güvenç tarafından verildi. Kutlama pastasının kesimi ile törenimiz sona erdi. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, aldıkları eğitim sayesinde emin adımlarla ilerleyen öğrencilerimize okulumuzda devam edecekleri ortaokul eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Yüzünüz hep gülsün çocuklar
Yüzünüz hep gülsün çocuklar
Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizin “Ortaokula Geçiş Töreni” velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Çocuklarımızın birbirinden güzel pek çok anı biriktirdikleri, her anlamda dolu dolu geçen 4 yılı özetleyen görseller eşliğinde sınıf öğretmenlerimizin konuşmalarıyla duygu dolu anlar yaşandı.

Öğrencilerimize, başarıyla tamamladıkları dört yıl için plaketleri Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Başkan Yardımcısı Filiz Uluer ve Kampüs Müdürümüz Kadri Güvenç tarafından verildi. Kutlama pastasının kesimi ile törenimiz sona erdi.

Tüm öğrencilerimizi kutluyor, aldıkları eğitim sayesinde emin adımlarla ilerleyen öğrencilerimize okulumuzda devam edecekleri ortaokul eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Yüzünüz hep gülsün çocuklar
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.