MADO

Hemşehri Ziyareti

İlçe Haberleri 02.06.2022 - 21:00, Güncelleme: 03.06.2022 - 08:49
 

Hemşehri Ziyareti

Millet vekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye misafir perverlikleri ,taleplerimiz için verdikleri söz ve desteklerden dolayı teşekkür ederim.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bugün çok önemli bir ziyarette bulundu.Çekiç, Kaymaklı Doğumlu Olan ve Türkiye'nin Washington büyükelçilğine İçişleri Müşaviri olarak atanan İbrahim KULULAR'uı makamında ziyaret etti. Ziyaret'e İlişkin bir açıkalma yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ''Yoğun Ankara mesaimizi bitirdik.Genel başkan yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ’a,Emniyet Genel müdür yardımcımız Sayın İbrahim KULULAR’a,Millet vekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye misafir perverlikleri ,taleplerimiz için verdikleri söz ve desteklerden dolayı teşekkür ederim. Emniyet Genel Müdür yardımcımız İbrahim KULULAR’a Washington büyük elçiliğindeki yeni görevinde üstün başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun'' dileğind bulundu.
Millet vekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye misafir perverlikleri ,taleplerimiz için verdikleri söz ve desteklerden dolayı teşekkür ederim.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bugün çok önemli bir ziyarette bulundu.Çekiç, Kaymaklı Doğumlu Olan ve Türkiye'nin Washington büyükelçilğine İçişleri Müşaviri olarak atanan İbrahim KULULAR'uı makamında ziyaret etti.

Ziyaret'e İlişkin bir açıkalma yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ''Yoğun Ankara mesaimizi bitirdik.Genel başkan yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ’a,Emniyet Genel müdür yardımcımız Sayın İbrahim KULULAR’a,Millet vekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye misafir perverlikleri ,taleplerimiz için verdikleri söz ve desteklerden dolayı teşekkür ederim.

Emniyet Genel Müdür yardımcımız İbrahim KULULAR’a Washington büyük elçiliğindeki yeni görevinde üstün başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun'' dileğind bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.