MADO

Memuriyete Nevşehir'de Başladı Şimdi Vali Oldu

Nevşehir 12.05.2022 - 09:47, Güncelleme: 12.05.2022 - 09:47
 

Memuriyete Nevşehir'de Başladı Şimdi Vali Oldu

Valiler Kararnamesi ile Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun Memuriyete ilk başladığı yer Nevşehir.

Dün akşam yayınlanan valiler kararnamesi ile bir çok il valisi değişti.Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Nevşehir'de göreve devam ederken Nevşehir bir vali daha kazandı. Mmeuriyet hayatına 1994 yılında Neveşhir'de başlayan Numan Hatipoğlu Vali olarak atandı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Memuriyete hayatına 1994 yılında Kaymakam adayı olarak Nevşehir'de başladı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu 1994 yılında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak memuriyete başladı.1996 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını 'Yerel Yönetim Yasalarında Yapılan Değişikliklerin Türkiye'nin Demokratikleşmesi Süreci Açısından İncelenmesi' tezi ile tamamlamıştır. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'na Yeni Görevinde Başarılar Dileriz...
Valiler Kararnamesi ile Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun Memuriyete ilk başladığı yer Nevşehir.

Dün akşam yayınlanan valiler kararnamesi ile bir çok il valisi değişti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Nevşehir'de göreve devam ederken Nevşehir bir vali daha kazandı.

Mmeuriyet hayatına 1994 yılında Neveşhir'de başlayan Numan Hatipoğlu Vali olarak atandı. Numan Hatipoğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Memuriyete hayatına 1994 yılında Kaymakam adayı olarak Nevşehir'de başladı.

Numan Hatipoğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Tokat Valisi Numan Hatipoğlu 1994 yılında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak memuriyete başladı.1996 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını 'Yerel Yönetim Yasalarında Yapılan Değişikliklerin Türkiye'nin Demokratikleşmesi Süreci Açısından İncelenmesi' tezi ile tamamlamıştır.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'na Yeni Görevinde Başarılar Dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.