MADO

27 Yaşında Vefat Etti

Nevşehir 09.05.2022 - 14:53, Güncelleme: 09.05.2022 - 14:53
 

27 Yaşında Vefat Etti

Nevşehir Bugün ard arda gelen ölüm haberleri ile sarsıldı.

Nevşehir Bugün ard arda gelen ölüm haberleri ile sarsıldı.Bugün sabah Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan'ın babasının vefat haberi ile güne başlayan Nevşehir'de öğle saatlerinde gelen bir ölüm daha büyük üzüntüye neden oldu. Uzun zamandır hastalıkla boğuşan Emrecan Polat öğle saatlerinde vefat etti.Çat kasabası halkından Cengiz Polat'ın oğlu olan  Emrecan Polat beyin tümörü nedeniyle 27 yaşında vefat etti. Çat kasabasında büyük üzüntüye sebep olan bu genç ölüm Nevşehir'de de büyük üzüntüye sebep oldu. Merhum Emrecan Polat için İkindi namazına müteakip Çat kasabası Çarşı camiide Cenaze Namazı Kılınacak cenaze Çat Belde mezarılığında toprağa verilecek. Emrecan Polat'a Yüce Allah'tan Rahmet Kderli Ailesine de Başsağlığı diliyoruz...
Nevşehir Bugün ard arda gelen ölüm haberleri ile sarsıldı.

Nevşehir Bugün ard arda gelen ölüm haberleri ile sarsıldı.Bugün sabah Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan'ın babasının vefat haberi ile güne başlayan Nevşehir'de öğle saatlerinde gelen bir ölüm daha büyük üzüntüye neden oldu.

Uzun zamandır hastalıkla boğuşan Emrecan Polat öğle saatlerinde vefat etti. Çat kasabası halkından Cengiz Polat'ın oğlu olan  Emrecan Polat beyin tümörü nedeniyle 27 yaşında vefat etti. Çat kasabasında büyük üzüntüye sebep olan bu genç ölüm Nevşehir'de de büyük üzüntüye sebep oldu.

Merhum Emrecan Polat için İkindi namazına müteakip Çat kasabası Çarşı camiide Cenaze Namazı Kılınacak cenaze Çat Belde mezarılığında toprağa verilecek.

Emrecan Polat'a Yüce Allah'tan Rahmet Kderli Ailesine de Başsağlığı diliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.