MADO

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ EL KOYDU !

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.07.2021 - 12:18, Güncelleme: 26.07.2021 - 13:55
 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ EL KOYDU !

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ EL KOYDU !

Nissara AVM’den güpegündüz ve yaz ortasında çıkan simsayah ve çevreyi kirleten zehirli dumanın sebebinin bulunması için nehabernevsehir.com  haber sitesinde yayınlanan görüntüler incelenecek. Nehabernevsehir.com haber sitesinde yer alan İHBAR EDİYORUZ başlıklı  habere ilişkin Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bir araştırma başlatıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, konuyla ilgili şube müdürlüğü yetkililerini görevlendirerek, iddiaların  araştırılacağını ve görüntülerin incelenmesinin ardından gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. NİSSARA AVM’de elektrikler kesildiği zaman jeneratörün devreye girmesi sırasında sıksık meydana gelen bu siyah ve zehirli duman görüntüsünün jenarötürü çalıştıran yakıttan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Jenarötürde kullanılan yakıtın temiz olmaması halinde, bu şekilde çevreyi kirleten zehirli bir duman çıktığını kaydeden konunun uzmanları,  bu yakıtın ve  nereden alındığının da muhakkak  araştırılması gerektiğini vurguladılar.  
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ EL KOYDU !

Nissara AVM’den güpegündüz ve yaz ortasında çıkan simsayah ve çevreyi kirleten zehirli dumanın sebebinin bulunması için nehabernevsehir.com  haber sitesinde yayınlanan görüntüler incelenecek.

Nehabernevsehir.com haber sitesinde yer alan İHBAR EDİYORUZ başlıklı  habere ilişkin Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bir araştırma başlatıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, konuyla ilgili şube müdürlüğü yetkililerini görevlendirerek, iddiaların  araştırılacağını ve görüntülerin incelenmesinin ardından gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. NİSSARA AVM’de elektrikler kesildiği zaman jeneratörün devreye girmesi sırasında sıksık meydana gelen bu siyah ve zehirli duman görüntüsünün jenarötürü çalıştıran yakıttan kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Jenarötürde kullanılan yakıtın temiz olmaması halinde, bu şekilde çevreyi kirleten zehirli bir duman çıktığını kaydeden konunun uzmanları,  bu yakıtın ve  nereden alındığının da muhakkak  araştırılması gerektiğini vurguladılar.

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.