MADO

Derinkuyu'yu Sel Aldı

Nevşehir 07.05.2022 - 19:18, Güncelleme: 07.05.2022 - 19:18
 

Derinkuyu'yu Sel Aldı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesini öğeleden sonra yağan aşırı yağış sonrasında sel aldı.Bölgeye Milletvekili Açıkgöz'de gitti

Meteroloji tarafından yapılan uyarılar sonrasında bugün öğleden sonra başlayan aralıklarla süren aşırı yağış Derinkuyu ilçesinde ve köylerinde Sel'e neden oldu.Aşırı derecede yağan yağpmur sonrası yollar da göletler oluştu ve ulaşım da zaman zaman aksamalar da yaşandı. Bölgeye giden Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ''Yoğun yağıştan etkilenen Derinkuyu/ Kuyulutatlar Köyümüzü;İGM Başkanımız Gürbüz Dinç, Belediye Başkanımız Bülent Aksoy, İGM Üyelerimiz ve Derinkuyu İlçe Başkanımız Hakan Demir ile ziyaret ederek,selden etkilenen yerler hakkında bilgi edindik.Daima hemşehrilerimizin yanındayız'' açıklamasını yaptı. Derinkuyu Merkez ve Köyler'deki zarar ile ilgili olarak çalışama başltıldığı duyruldu..    
Nevşehir'in Derinkuyu ilçesini öğeleden sonra yağan aşırı yağış sonrasında sel aldı.Bölgeye Milletvekili Açıkgöz'de gitti

Meteroloji tarafından yapılan uyarılar sonrasında bugün öğleden sonra başlayan aralıklarla süren aşırı yağış Derinkuyu ilçesinde ve köylerinde Sel'e neden oldu.Aşırı derecede yağan yağpmur sonrası yollar da göletler oluştu ve ulaşım da zaman zaman aksamalar da yaşandı.

Bölgeye giden Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ''Yoğun yağıştan etkilenen Derinkuyu/ Kuyulutatlar Köyümüzü;İGM Başkanımız Gürbüz Dinç, Belediye Başkanımız Bülent Aksoy, İGM Üyelerimiz ve Derinkuyu İlçe Başkanımız Hakan Demir ile ziyaret ederek,selden etkilenen yerler hakkında bilgi edindik.Daima hemşehrilerimizin yanındayız'' açıklamasını yaptı.

Derinkuyu Merkez ve Köyler'deki zarar ile ilgili olarak çalışama başltıldığı duyruldu..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.