MADO

Tarihe Büyük Saygısızlık

Gündem 07.05.2022 - 16:06, Güncelleme: 07.05.2022 - 16:30
 

Tarihe Büyük Saygısızlık

Tarihi eserlere ve doğal miraslara böyle tahribat yapılamaz. Hangi ülkede olursanız olun, o topraklarda kalan her mirasa saygı duymak ve korumak zorundasınız. Şu yaptığınız şeyler büyük bir terbiyesizliktir.

Bu yazıları yazanlara söylenecek çok şeyler var ama!. Tarihi eserlere böyle yazı yazılmasının nedeninin de iyi araştırılması lazım.Bu yazılar Uçhisar Beldesinde tarihi bir bina içerisinde çekildi. Yazıları yazanlar muhtemelen bölgeyi gezmeye gelen adı Yerli turist olan insanlar.Çünkü Yazılar da Yozgat ilinin ismi var.Birde rakamla 505 yazıyor ya bu yazıyı yazan Turist yada Askerliğini burda yapan birisi.Ne olursa olsun Doğa'ya tarihe hiç bir saygısı olmayan birisi olduğu kesin. Diğer Resim ise daha da içler acısı bir halde.Orda Duvarlar tamamen isimlerle döşenmiş neredeyse yazılmamış hiç bir bölge kalmamış.Peki bunu önleyecek bir tedbir yokmudur, Bunu yapanlara verilebilecek bir ceza yokmudur. Sonuçta Kapadokya Bölgesi Hepimizin Bu yazıları yazanların tesbiti mümkünse tesbit edilmesi ve ceza almaları en büyük dileğimiz. Kapadokya Bölgesindeki tarihi eserlerin böyle harap edilmesine ve giderek yok edilmesine sessiz sessiz bakmanın hiç bir kimseye bir yararı yok.''Tarihi eserlere ve doğal miraslara böyle tahribat yapılamaz. Hangi ülkede olursanız olun, o topraklarda kalan her mirasa saygı duymak ve korumak zorundasınız. Şu yaptığınız şeyler büyük bir terbiyesizliktir'' diyor ve yetkilileri Tedbir almaya ve Görevlerini Yapmaya Çağırıyoruz...
Tarihi eserlere ve doğal miraslara böyle tahribat yapılamaz. Hangi ülkede olursanız olun, o topraklarda kalan her mirasa saygı duymak ve korumak zorundasınız. Şu yaptığınız şeyler büyük bir terbiyesizliktir.

Bu yazıları yazanlara söylenecek çok şeyler var ama!. Tarihi eserlere böyle yazı yazılmasının nedeninin de iyi araştırılması lazım.Bu yazılar Uçhisar Beldesinde tarihi bir bina içerisinde çekildi.

Yazıları yazanlar muhtemelen bölgeyi gezmeye gelen adı Yerli turist olan insanlar.Çünkü Yazılar da Yozgat ilinin ismi var.Birde rakamla 505 yazıyor ya bu yazıyı yazan Turist yada Askerliğini burda yapan birisi.Ne olursa olsun Doğa'ya tarihe hiç bir saygısı olmayan birisi olduğu kesin.

Diğer Resim ise daha da içler acısı bir halde.Orda Duvarlar tamamen isimlerle döşenmiş neredeyse yazılmamış hiç bir bölge kalmamış.Peki bunu önleyecek bir tedbir yokmudur, Bunu yapanlara verilebilecek bir ceza yokmudur. Sonuçta Kapadokya Bölgesi Hepimizin Bu yazıları yazanların tesbiti mümkünse tesbit edilmesi ve ceza almaları en büyük dileğimiz.

Kapadokya Bölgesindeki tarihi eserlerin böyle harap edilmesine ve giderek yok edilmesine sessiz sessiz bakmanın hiç bir kimseye bir yararı yok.''Tarihi eserlere ve doğal miraslara böyle tahribat yapılamaz. Hangi ülkede olursanız olun, o topraklarda kalan her mirasa saygı duymak ve korumak zorundasınız. Şu yaptığınız şeyler büyük bir terbiyesizliktir'' diyor ve yetkilileri Tedbir almaya ve Görevlerini Yapmaya Çağırıyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.