MADO

Açık Arttırmadan Satılık Köpekler

Gündem 20.04.2022 - 09:41, Güncelleme: 20.04.2022 - 09:41
 

Açık Arttırmadan Satılık Köpekler

Jandarma At ve Köpek Eğitim Komutanlığı Düzenleyeceği ihale ile Nevşehir'de Köpek satışı yapacağını duyurudu.

Nevşehir'de Bulunan Jandarma At ve Köpek Eğitim Komutanlığı Düzenleyeceği ihale ile Nevşehir'de Köpek satışı yapacağını duyurudu. Kısa adı JAKEM Olan Jandarma At Eğitim Merkezi Komutanlığından yapılan açıklamada, Açık arttırma yönetmiyle yapılacak ihalede toplam da satılacak köpek adeti 47 olarak açıklandı. JAKEM Komutanlığı ihalenin ise 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü JAKEM Komutanlığı toplantı salonunda yapılacağını açıkladı. Ayrıca İhaleye katılmak isteyenler İhale gününe kadar Hafta için saat 9-12 ve 13:30 ile 16:30 arasında ve İhalenin yapılacağı gün saat 08 den 10'a kadar ihale ile satılacak köpekleri görme imkanınız da var.
Jandarma At ve Köpek Eğitim Komutanlığı Düzenleyeceği ihale ile Nevşehir'de Köpek satışı yapacağını duyurudu.

Nevşehir'de Bulunan Jandarma At ve Köpek Eğitim Komutanlığı Düzenleyeceği ihale ile Nevşehir'de Köpek satışı yapacağını duyurudu.

Kısa adı JAKEM Olan Jandarma At Eğitim Merkezi Komutanlığından yapılan açıklamada, Açık arttırma yönetmiyle yapılacak ihalede toplam da satılacak köpek adeti 47 olarak açıklandı.

JAKEM Komutanlığı ihalenin ise 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü JAKEM Komutanlığı toplantı salonunda yapılacağını açıkladı.

Ayrıca İhaleye katılmak isteyenler İhale gününe kadar Hafta için saat 9-12 ve 13:30 ile 16:30 arasında ve İhalenin yapılacağı gün saat 08 den 10'a kadar ihale ile satılacak köpekleri görme imkanınız da var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.