MADO

Necdet Ersan İsmi Ölümsüzleşti

Gündem 16.04.2022 - 20:06, Güncelleme: 16.04.2022 - 20:06
 

Necdet Ersan İsmi Ölümsüzleşti

Rahmetli Başkan Necdet Ersan'ın İsmi artık ölümsüzleşti

Nevşehir'de Bir Dönem Belediye Başkanlığı görevini yaparken geçirdiği Kaza Sonucu Rahmetli Olan Necdet Ersan Adına Tiyatro Sahnesi Açıldı. 23 Aralık 1990 Yılında Ankara’da düzenlenen Belediyeler Birliği toplantısına katılan ve dönüşte Polatlı ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Nevşehir eski Belediye Başkanlarından Nejdet Ersan’ın çocukları Babaları Için Tiyatro Sahnesi Açtı. Açılan Sahne Ankara'da Düş Kapanı Tiyatrosu içinde açılan sahne tiyatroseverleri ağırlamaya başladı  Ankara Çankaya da bulunan Tiyatro içindeki Necdet Ersan Sahnesi sayesinde Rahmetli Belediye Başkanı Necdet Ersan'ın da ismi ölümsüzleşmiş oldu.
Rahmetli Başkan Necdet Ersan'ın İsmi artık ölümsüzleşti
Nevşehir'de Bir Dönem Belediye Başkanlığı görevini yaparken geçirdiği Kaza Sonucu Rahmetli Olan Necdet Ersan Adına Tiyatro Sahnesi Açıldı.

23 Aralık 1990 Yılında Ankara’da düzenlenen Belediyeler Birliği toplantısına katılan ve dönüşte Polatlı ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Nevşehir eski Belediye Başkanlarından Nejdet Ersan’ın çocukları Babaları Için Tiyatro Sahnesi Açtı.

Açılan Sahne Ankara'da Düş Kapanı Tiyatrosu içinde açılan sahne tiyatroseverleri ağırlamaya başladı 

Ankara Çankaya da bulunan Tiyatro içindeki Necdet Ersan Sahnesi sayesinde Rahmetli Belediye Başkanı Necdet Ersan'ın da ismi ölümsüzleşmiş oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.