MADO

Başkan Süslü'ye Veda Ziyareti

Nevşehir 07.04.2022 - 17:06, Güncelleme: 07.04.2022 - 17:06
 

Başkan Süslü'ye Veda Ziyareti

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan Başkan Süslü’ye Veda Ziyareti.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan Başkanımız Osman Süslü’ye Veda Ziyareti. Uçhisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada ''Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılacak olan Mehmet Artunay, Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü’yü makamında ziyaret etti. Başkanımız Osman Süslü, uzun yıllardır Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan ve emekliye ayrılacak olan Mehmet Artunay'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi'' denildi..
Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan Başkan Süslü’ye Veda Ziyareti.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan Başkanımız Osman Süslü’ye Veda Ziyareti.

Uçhisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada ''Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılacak olan Mehmet Artunay, Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü’yü makamında ziyaret etti.

Başkanımız Osman Süslü, uzun yıllardır Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan ve emekliye ayrılacak olan Mehmet Artunay'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.