MADO

Ramazan'da Onları Unutmadı

İlçe Haberleri 07.04.2022 - 09:10, Güncelleme: 07.04.2022 - 09:10
 

Ramazan'da Onları Unutmadı

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'te Kaymaklıda sosyal faliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç Ramazan ayında önemli bir işe imza attı. Çekiç Kaymaklı Beldesinde sokak sokak gezerek yaşlılarla sohbet etti. Kaymaklı Belediyesinin başarılı çalışmalarına ek olarak Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'te Kaymaklıda sosyal faliyetlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Çekiç Önceki İftar Saatine yakın Kaymaklı Sokaklarını adeta arşınladı ve Kaymaklının asırlık çınarlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Ziyaretlerde eski ramazanlar ve yapılan çalışmalar ile istek ve dileklerin konuşulduğu ifade edildi.
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'te Kaymaklıda sosyal faliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç Ramazan ayında önemli bir işe imza attı.

Çekiç Kaymaklı Beldesinde sokak sokak gezerek yaşlılarla sohbet etti. Kaymaklı Belediyesinin başarılı çalışmalarına ek olarak Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'te Kaymaklıda sosyal faliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Çekiç Önceki İftar Saatine yakın Kaymaklı Sokaklarını adeta arşınladı ve Kaymaklının asırlık çınarlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Ziyaretlerde eski ramazanlar ve yapılan çalışmalar ile istek ve dileklerin konuşulduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.