MADO

NEVÜ'de Nevruz Kutlaması

Gündem 21.03.2022 - 13:59, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:39
 

NEVÜ'de Nevruz Kutlaması

Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinde Nevruz Etkinliği düzenlendi

Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinde Nevruz Etkinliği düzenlendi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi NEVÜ Halk Bilimi Kulübü tarafından düzenlenen;Türk Dünyasında Nevruz ve Dede Korkut konulu programa ve Üniversitede düzenlenen 21 Mart Nevruz Etkinliklere katıldı. Nevruz Kutlama programına, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Turizm Müdürü Cengiz Ekici, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre merkezinde düzenlenen "Türk Dünyasında Nevruz ve Dede Korkut" Konulu Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken daha sonra ise günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam edildi. Daha sonra ise Türk Dünyasından müzik dinletileri ve dans gösterisi protokol ve öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Programın ikinci bölümünde ise Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri demir dövdür. Ardından yakılan Nevruz ateşinden ise protokol üyeleri ve öğrenciler atlayarak Nevruz Bayramını kutladılar. Program Okçuluk gösterileri pilav ve ayran ikramı ile sona erdi
Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinde Nevruz Etkinliği düzenlendi

Nevşehir Hacıbektaş'ı Veli Üniversitesinde Nevruz Etkinliği düzenlendi.
/>
/> Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi NEVÜ Halk Bilimi Kulübü tarafından düzenlenen;Türk Dünyasında Nevruz ve Dede Korkut konulu programa ve Üniversitede düzenlenen 21 Mart Nevruz Etkinliklere katıldı.
/>
/> Nevruz Kutlama programına, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Turizm Müdürü Cengiz Ekici, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
/>
/> Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre merkezinde düzenlenen "Türk Dünyasında Nevruz ve Dede Korkut" Konulu Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken daha sonra ise günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam edildi. Daha sonra ise Türk Dünyasından müzik dinletileri ve dans gösterisi protokol ve öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.
/>
/> Programın ikinci bölümünde ise href="https://www.nehabernevsehir.com/ara?q=Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri demir dövdür. Ardından yakılan Nevruz ateşinden ise protokol üyeleri ve öğrenciler atlayarak Nevruz Bayramını kutladılar.
/>
/> Program Okçuluk gösterileri pilav ve ayran ikramı ile sona erdi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.