MADO

Külliye Cami Ramazan'da Açılacak mı ?

Gündem 18.03.2022 - 15:07, Güncelleme: 18.03.2022 - 16:39
 

Külliye Cami Ramazan'da Açılacak mı ?

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Katıldığı bir Canlı yayında Ramazan Ayı'nda Külliye Cami'nin ibadete açılacağını ilk defa açıklamıştı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. mehmet Savran Katıldığı bir Canlı yayında Ramazan Ayı'nda Külliye Cami'nin ibadete açılacağını ilk defa açıklamıştı. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran yaptığı açıklamada uzun süredir akıbeti belirsizliğini koruyan Külliye Camii konusunda Nevşehir halkına müjde vermiş. 2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayıyla birlikte Göre yolu Ali Dirikoç Bulvarı üzerindenki Külliye Camiinin açılmasının hedeflendiğini söylemişti. Savran, Belediye olarak bizde her türlü iş birliğine hazır olduğumuz ve yarım kalan kısmının bir hayırseverimiz tarafından yapımının üstlenildiği Külliye camimiz bir aksilik olmazsa Ramazan ayında ibadete açılacağını ifade ederken  O günden bugün Bu konuda Net bir açıklama da henüz yapılmadı. Haber Merkezimizi arayan vatandaşlar bu konuda bir netlik istediklerini belirterek Ramazan Ayı'na kısa bir süre kaldı, Külliye Cami İbadete açılacakmı açılmayacakmı net bir açıklama beklediklerini ifade ettiler..  
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Katıldığı bir Canlı yayında Ramazan Ayı'nda Külliye Cami'nin ibadete açılacağını ilk defa açıklamıştı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. mehmet Savran " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediye Başkanı Dr. mehmet Savran Katıldığı bir Canlı yayında Ramazan Ayı'nda Külliye Cami'nin ibadete açılacağını ilk defa açıklamıştı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran yaptığı açıklamada uzun süredir akıbeti belirsizliğini koruyan Külliye Camii konusunda Nevşehir halkına müjde vermiş. 2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayıyla birlikte Göre yolu Ali Dirikoç Bulvarı üzerindenki Külliye Camiinin açılmasının hedeflendiğini söylemişti.

Savran, Belediye olarak bizde her türlü iş birliğine hazır olduğumuz ve yarım kalan kısmının bir hayırseverimiz tarafından yapımının üstlenildiği Külliye camimiz bir aksilik olmazsa Ramazan ayında ibadete açılacağını ifade ederken 

O günden bugün Bu konuda Net bir açıklama da henüz yapılmadı. Haber Merkezimizi arayan vatandaşlar bu konuda bir netlik istediklerini belirterek Ramazan Ayı'na kısa bir süre kaldı, Külliye Cami İbadete açılacakmı açılmayacakmı net bir açıklama beklediklerini ifade ettiler..


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.