MADO

Kıraat Sınıfı Törenle Açıldı

Gündem 14.03.2022 - 16:05, Güncelleme: 16.03.2022 - 15:12
 

Kıraat Sınıfı Törenle Açıldı

Nevşehir'de Önemli bir kurs bugün törenle açıldı

Nevşehir'de Önemli bir kurs bugün törenle açıldı. Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje okulunda Kuran'ı Kerim'i güzel okumada çok önemli olan Kıraat Kursu düzenlenen törenle açıldı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ve davetlilerin katıldığı törene ilişkin olarak; Nevşehir Valiliginden "Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte RTE Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Kıraat Sınıfı açılışına katıldı. Vali Becel, programda, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine dağıtılan Kuran’ı Kerim törenine de katılarak, hatıra fotoğrafı çektirdi" açıklaması yapıldı.
Nevşehir'de Önemli bir kurs bugün törenle açıldı

Nevşehir'de Önemli bir kurs bugün törenle açıldı.

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje okulunda Kuran'ı Kerim'i güzel okumada çok önemli olan Kıraat Kursu düzenlenen törenle açıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel , Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ve davetlilerin katıldığı törene ilişkin olarak;

Nevşehir Valiliginden "Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte RTE Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Kıraat Sınıfı açılışına katıldı.

Vali Becel, programda, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine dağıtılan Kuran’ı Kerim törenine de katılarak, hatıra fotoğrafı çektirdi" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.