MADO

Jandarma Uyuşturucu Buldu

Asayiş 10.03.2022 - 17:32, Güncelleme: 10.03.2022 - 17:32
 

Jandarma Uyuşturucu Buldu

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 09.03.2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Binanın Eklentileri içinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçu şüphelisi M.Ç.M isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli M.Ç.M çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak, kesinleşmiş 8 yıl 10 ay hapis cezasının infazı için Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"denildi
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince,

09.03.2022 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Binanın Eklentileri içinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçu şüphelisi M.Ç.M isimli şahıs yakalanmıştır.

Şüpheli M.Ç.M çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak, kesinleşmiş 8 yıl 10 ay hapis cezasının infazı için Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur"denildi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.