MADO

Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

Asayiş 09.03.2022 - 18:24, Güncelleme: 10.03.2022 - 11:46
 

Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada; "Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, Kızılağıl Köyünde meydana gelen trafodan bakır kablo çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri şüphesi ile C.G. ve M.S. isimli şahıslar yakalanmıştır. Şüphelilerden C.G. ve M.S. isimli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada;

"Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince;

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, Kızılağıl Köyünde meydana gelen trafodan bakır kablo çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri şüphesi ile C.G. ve M.S. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Şüphelilerden C.G. ve M.S. isimli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.