MADO

Maç'ta Dostluk Kazandı

Gündem 09.03.2022 - 17:19, Güncelleme: 10.03.2022 - 11:49
 

Maç'ta Dostluk Kazandı

Nevşehir'in Iki ayrı ilçesi Ürgüp ve Gülşehir'de Ev hanımlarından oluşturulan

Nevşehir'in Iki ayrı ilçesi Ürgüp ve Gülşehir'de Ev hanımlarından oluşturulan Şalvarspor ve Dimispor dostluk maçında karşılaştı Maç'ın başlama vuruşunu Vali İnci Sezer Becel yaparken maç'tmaç 'ta Dostluk kazandı ve berabere bitti. Nevşehir Valiliginden bu konuda yapılan açıklamada "Kazanan Kadın Dayanışması oldu.. Valimiz İnci Sezer Becel, 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ürgüp Şalvar Spor ve Gülşehir Dimi Spor Kadın Futbol müsabakasına katıldı. İlimizde ilki gerçekleşen kadın futbol müsabakası öncesi takımalara başarılar dileyen Valimiz İnci Sezer Becel, müsabakasının başlama vuruşunu gerçekleştirildi" denildi.
Nevşehir'in Iki ayrı ilçesi Ürgüp ve Gülşehir'de Ev hanımlarından oluşturulan

Nevşehir'in Iki ayrı ilçesi Ürgüp ve Gülşehir'de Ev hanımlarından oluşturulan Şalvarspor ve Dimispor dostluk maçında karşılaştı

Maç'ın başlama vuruşunu Vali İnci Sezer Becel yaparken maç'tmaç 'ta Dostluk kazandı ve berabere bitti.

Nevşehir Valiliginden bu konuda yapılan açıklamada "Kazanan Kadın Dayanışması oldu..

Valimiz İnci Sezer Becel, 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ürgüp Şalvar Spor ve Gülşehir Dimi Spor Kadın Futbol müsabakasına katıldı.

İlimizde ilki gerçekleşen kadın futbol müsabakası öncesi takımalara başarılar dileyen Valimiz İnci Sezer Becel, müsabakasının başlama vuruşunu gerçekleştirildi" denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.