MADO

Kalplerine Dokundular

Gündem 02.03.2022 - 10:01, Güncelleme: 02.03.2022 - 11:40
 

Kalplerine Dokundular

Devlet Hastanesinde yatan Açık Kalp ameliyatı olan hastalar için bir etkinlik düzenlendi

Devlet Hastanesinde yatan Açık Kalp ameliyatı olan hastalar için bir etkinlik düzenlendi. Nevşehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada; “Nevşehir Devlet Hastanesi hemşirelerinden açık kalp ameliyatı olan hastalara moral etkinliği” Hastanemiz kalp damar cerrahisi yoğun bakımda çalışan hemşireler kalp ameliyatı olan hastalara yoğun bakım sürecinde moral olması ve kendilerini özel hissetmeleri amacıyla kendi ellerindeki malzemelerle kalp şeklinde göğüs destek yastıkları yaptılar. Yaptığı yastığı açık kalp ameliyatı olmuş hastasına hediye eden Fatma hemşire ve hastamızın mutlulukları yüzlerinden okunmaktadır"denildi..
Devlet Hastanesinde yatan Açık Kalp ameliyatı olan hastalar için bir etkinlik düzenlendi

Devlet Hastanesinde yatan Açık Kalp ameliyatı olan hastalar için bir etkinlik düzenlendi.
Nevşehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada;
Nevşehir Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Devlet Hastanesi hemşirelerinden açık kalp ameliyatı olan hastalara moral etkinliği”
Hastanemiz kalp damar cerrahisi yoğun bakımda çalışan hemşireler kalp ameliyatı olan hastalara yoğun bakım sürecinde moral olması ve kendilerini özel hissetmeleri amacıyla kendi ellerindeki malzemelerle kalp şeklinde göğüs destek yastıkları yaptılar.

Yaptığı yastığı açık kalp ameliyatı olmuş hastasına hediye eden Fatma hemşire ve hastamızın mutlulukları yüzlerinden okunmaktadır"denildi..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.