MADO

Nevsehir'e Müjde

Sağlık 24.02.2022 - 12:44, Güncelleme: 24.02.2022 - 12:44
 

Nevsehir'e Müjde

Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bugün sosyal medya

Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bugün sosyal medya hesabından önemli bir gelişmeyi duyurdu. Kemikkıran Nevşehir Devlet Hastanesinde eksik olan branşlara atama yapılacağını açıkladı. Kemikkıran açıklamasında "Şehrimize Hayırlı olsun.Nevşehir’imizde sağlık ordumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.Sağlık Bakanlığı’nın 103. Dönem Hizmet yükümlülüğü münhal kadroları kurası ile Nevşehirli vatandaşlarımızın en çok talep ettiği; Gastroenteroloji başta olmak üzere 9 Merkez,6 Ürgüp ve Derinkuyu toplamda ,15 hekim kadrosu açılmıştır.Sağlıklı günlere vesile olsun inşallah" açıklamasını yaptı.
Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bugün sosyal medya
Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bugün sosyal medya hesabından önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Kemikkıran Nevşehir Devlet Hastanesinde eksik olan branşlara atama yapılacağını açıkladı.

Kemikkıran açıklamasında "Şehrimize Hayırlı olsun.Nevşehir’imizde sağlık ordumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.Sağlık Bakanlığı’nın 103. Dönem Hizmet yükümlülüğü münhal kadroları kurası ile Nevşehirli vatandaşlarımızın en çok talep ettiği;

Gastroenteroloji başta olmak üzere 9 Merkez,6 Ürgüp ve Derinkuyu toplamda ,15 hekim kadrosu açılmıştır.Sağlıklı günlere vesile olsun inşallah" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.