MADO

Hoşgeldiniz Ziyareti

Nevşehir 20.02.2022 - 22:15, Güncelleme: 20.02.2022 - 22:15
 

Hoşgeldiniz Ziyareti

Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç

Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç ve Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Urgenç; Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin çalışmaları hakkında Kaymakam Polat'a bilgi aktardı. Gülşehir eğitimi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Gülşehir ilçe başkanı Ümit Kılıç Gülşehir'de yaptıkları eğitim ve öğretim çalışmaları, sosyal faaliyetler ve sendikal alanda yürüttükleri çalışmaları anlattı. Kaymakam Polat hayırlı olsun ve hoşgeldiniz ziyaretinden dolayı sendika yöneticilerimize iyi dileklerini belirtti.
Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç
Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç ve Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat'ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Urgenç; Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesinin çalışmaları hakkında Kaymakam Polat'a bilgi aktardı. Gülşehir eğitimi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Gülşehir ilçe başkanı Ümit Kılıç Gülşehir'de yaptıkları eğitim ve öğretim çalışmaları, sosyal faaliyetler ve sendikal alanda yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Kaymakam Polat hayırlı olsun ve hoşgeldiniz ziyaretinden dolayı sendika yöneticilerimize iyi dileklerini belirtti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.