MADO

Sefa Yayan'ı Anıyoruz

Vefat 14.02.2022 - 00:16, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:02
 

Sefa Yayan'ı Anıyoruz

Uzun Yıllar yerel tv'lerde muhabir,program yapımcısı olarak çalışan

Uzun Yıllar yerel tv'lerde muhabir,program yapımcısı olarak çalışan; Güleryüzlü insanların sevgi ve saygısını kazanan önemli bir gazeteci olan Eşref Sefa Yayan'ı 15 Şubat 2014 tarihinde kaybettik  Sitemiz Imtiyaz Sahiplerinden ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi Gazeteci Muammer BAŞER'' Arkadaşımız, devlet sanatçısı ünvanı olan Eşref Sefa Yayan'ın ölümünün 8. Yılı seneyi devriyesinde  Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum ' dedi..
Uzun Yıllar yerel tv'lerde muhabir,program yapımcısı olarak çalışan

Uzun Yıllar yerel tv'lerde muhabir,program yapımcısı olarak çalışan; Güleryüzlü insanların sevgi ve saygısını kazanan önemli bir gazeteci olan Eşref Sefa Yayan'ı 15 Şubat 2014 tarihinde kaybettik

 Sitemiz Imtiyaz Sahiplerinden ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi Gazeteci Muammer BAŞER'' Arkadaşımız, devlet sanatçısı ünvanı olan Eşref Sefa Yayan'ın ölümünün 8. Yılı seneyi devriyesinde  Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum ' dedi..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.