MADO

Prof.Dr. Ersan Şen'de Seçildi..

Gündem 06.01.2022 - 20:24, Güncelleme: 06.01.2022 - 20:28
 

Prof.Dr. Ersan Şen'de Seçildi..

Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı Topkapı Eresin Hotel'de gerçekleştirildi.

  Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı Topkapı Eresin Hotel'de gerçekleştirildi.  Tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, ruhlarına Fatiha okundu ve İstiklal Marşımızın coşkulu bir şekilde söylenmesinin ardından geçtiğimiz son 2 yılın faaliyetleri değerlendirilerek denetim raporu okundu. Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında NEVBİAD Başkanlığına yeniden Kazım Tekin seçildi.Böylece yapılan genel kurulda güven tazeleyen Kazım Tekin, üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden NEVBİAD başkanlığına getirildi. Ayrıca genel kurulda tüzük değişikliğine gidilerek Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) ismindeki "İşadamları" ibaresi yerine "İş İnsanları" ibaresinin geçmesi kararlaştırıldı. Yapılan Genel kurulda yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri de belli oldu. Buna göre Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;  Yönetim Kurulu Üyeleri; Kazım Tekin Prof Ersan Şen Prof Fehmi Yılmaz Ramazan Ülger Birol Ergüven Fatih Acer  Mesut Çetin Yaşar Eroğlu İlker Kuruöz Murat Eresin Ali İlker Tepeköy Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Alphan Namlı Yaşar Köybaşı Vejni Büyük Sinan Türkkan Seçkin Çekirdekçi Bayram Sağlam Mehmet Taşkın Denetim Kurulu Üyeleri; Bülent Yıldırım Ali Bozkurt M. Tolgar Erdoğmuş Denetim Kurulu Yedek Üyeleri; Süleyman Akbay Altan İçöz Asım Avlanmaz Onur Kurulu; Vefa Küçük  Abdullah Kederoğlu Fazıl Çekirdekçi  Doğan Birgül Bekir Erdoğan Ahmet Belada Hidayet Akdemir Salih Taşdirek 
Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı Topkapı Eresin Hotel'de gerçekleştirildi.

 

Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı Topkapı Eresin Hotel'de gerçekleştirildi. 

Tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, ruhlarına Fatiha okundu ve İstiklal Marşımızın coşkulu bir şekilde söylenmesinin ardından geçtiğimiz son 2 yılın faaliyetleri değerlendirilerek denetim raporu okundu.


Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında NEVBİAD Başkanlığına yeniden Kazım Tekin seçildi.Böylece yapılan genel kurulda güven tazeleyen Kazım Tekin, üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden NEVBİAD başkanlığına getirildi. Ayrıca genel kurulda tüzük değişikliğine gidilerek Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) ismindeki "İşadamları" ibaresi yerine "İş İnsanları" ibaresinin geçmesi kararlaştırıldı.


Yapılan Genel kurulda yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri de belli oldu. Buna göre Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; 

Yönetim Kurulu Üyeleri;
Kazım Tekin
Prof Ersan Şen
Prof Fehmi Yılmaz
Ramazan Ülger Birol Ergüven
Fatih Acer 
Mesut Çetin
Yaşar Eroğlu
İlker Kuruöz
Murat Eresin
Ali İlker Tepeköy

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri;
Alphan Namlı
Yaşar Köybaşı
Vejni Büyük
Sinan Türkkan
Seçkin Çekirdekçi
Bayram Sağlam
Mehmet Taşkın

Denetim Kurulu Üyeleri;
Bülent Yıldırım
Ali Bozkurt
M. Tolgar Erdoğmuş

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri;
Süleyman Akbay
Altan İçöz
Asım Avlanmaz

Onur Kurulu;
Vefa Küçük 
Abdullah Kederoğlu
Fazıl Çekirdekçi 
Doğan Birgül
Bekir Erdoğan
Ahmet Belada
Hidayet Akdemir
Salih Taşdirek 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.