MADO

NEVŞEHİR JAKEM KOMUTANI JANDARMA ALBAY İLYAS UYSAL'DAN İL MÜDÜRÜNE İADE-İ ZİYARET

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.11.2021 - 11:21, Güncelleme: 16.11.2021 - 11:21
 

NEVŞEHİR JAKEM KOMUTANI JANDARMA ALBAY İLYAS UYSAL'DAN İL MÜDÜRÜNE İADE-İ ZİYARET

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas UYSAL, İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR' i makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas UYSAL, ilimizin eğitimi adına yapacakları çalışmaları görüştüler. Ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas UYSAL' a teşekkür etti.  

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas UYSAL, İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR' i makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR ve Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas UYSAL, ilimizin eğitimi adına yapacakları çalışmaları görüştüler.

Ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay İlyas UYSAL' a teşekkür etti.

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.