MADO

İL MÜDÜRÜ MURAT DEMİR NEVŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.10.2021 - 10:19, Güncelleme: 29.10.2021 - 17:55
 

İL MÜDÜRÜ MURAT DEMİR NEVŞEHİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ ile birlikte Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak yapılacak atölye, binalardaki onarım ve tadilatlarla ilgili incelemelerde bulundu. İl Müdürü Murat DEMİR; yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili Okul Müdürü Mehmet DURSUN, Müdür Yardımcıları Mehmet KURUGÖLLÜ ve Salih APLAK, Mobilya Bölüm Şefi Sezai Gökmen ERTUNA, Metal Teknolojileri Alanı Şefi İlyas PINARLIK’tan bilgi aldı. Ziyarette “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında ilimizde kütüphanesi olmayan okullarımıza yapılacak kütüphanelerin mobilya işlerinin Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılması görüşüldü. İl Müdürü Murat DEMİR; okullarımızın eksiklerini gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için bizzat okullarımıza giderek yerinde incelemeler yapıyor, idareci ve öğretmenlerimizle istişarede bulunuyoruz dedi. Okulun bakım, onarım işlerinin en kısa sürede yapılacağını belirterek Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür edip oradan ayrıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ ile birlikte Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak yapılacak atölye, binalardaki onarım ve tadilatlarla ilgili incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Murat DEMİR; yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili Okul Müdürü Mehmet DURSUN, Müdür Yardımcıları Mehmet KURUGÖLLÜ ve Salih APLAK, Mobilya Bölüm Şefi Sezai Gökmen ERTUNA, Metal Teknolojileri Alanı Şefi İlyas PINARLIK’tan bilgi aldı.

Ziyarette “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında ilimizde kütüphanesi olmayan okullarımıza yapılacak kütüphanelerin mobilya işlerinin Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılması görüşüldü.

İl Müdürü Murat DEMİR; okullarımızın eksiklerini gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için bizzat okullarımıza giderek yerinde incelemeler yapıyor, idareci ve öğretmenlerimizle istişarede bulunuyoruz dedi. Okulun bakım, onarım işlerinin en kısa sürede yapılacağını belirterek Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür edip oradan ayrıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.