MADO

YASAK BİTTİMİ?

Nevşehir 02.05.2024 - 12:20, Güncelleme: 02.05.2024 - 12:20
 

YASAK BİTTİMİ?

Nevşehir merkez Hükümet Konağının önünden günde yüzlerce tır geçmeye başladı.

Geçtiğimiz yıllarda bu yolu ağır taşıtların kullanmasının yasak olduğunu sağır sultan duymuştu, şimdileri ise Kaymaklı, Derinkuyu, Niğde Adana istikametine giden tırlar terminal yanından açılan çevre yolunu kullanmak yerine bu yolun daha kısa olmasından dolayı kestirmeden gitmeyi tercih ediyorlar. İki dakika bir yerde iş için duran araçlarımıza park cezası uygulayan trafik ekipleri tırların yanından geçtiği halde hiç görmemiş gibi yoluna devam ediyor. Demekti bizler yanlış biliyoruz, dev gibi tırlar Valilik binasının önünden gelip geçek kimse sesini çıkarmayacak. Peki, bunu kim görecek,? Vali bey görse bu görüntüye nasıl bakar? Trafik Müdürü veya trafik amiri koltuğundan hiç mi dışarı bakmıyor? Sorular çok; Yasak değilse açıklama yapın, yasaksa engelleyin ne işi var bu tırların ana cadde üzerinde neden yol güzergâhına uyulmuyor? , Nevşehir valiliği Basın Müdürlüğünden bu haberimiz hakkında ilgili yerlerden alacakları bilgileri bizlere aktarmasını bekliyoruz.
Nevşehir merkez Hükümet Konağının önünden günde yüzlerce tır geçmeye başladı.

Geçtiğimiz yıllarda bu yolu ağır taşıtların kullanmasının yasak olduğunu sağır sultan duymuştu, şimdileri ise Kaymaklı, Derinkuyu, Niğde Adana istikametine giden tırlar terminal yanından açılan çevre yolunu kullanmak yerine bu yolun daha kısa olmasından dolayı kestirmeden gitmeyi tercih ediyorlar.

İki dakika bir yerde iş için duran araçlarımıza park cezası uygulayan trafik ekipleri tırların yanından geçtiği halde hiç görmemiş gibi yoluna devam ediyor.

Demekti bizler yanlış biliyoruz, dev gibi tırlar Valilik binasının önünden gelip geçek kimse sesini çıkarmayacak. Peki, bunu kim görecek,? Vali bey görse bu görüntüye nasıl bakar? Trafik Müdürü veya trafik amiri koltuğundan hiç mi dışarı bakmıyor? Sorular çok;

Yasak değilse açıklama yapın, yasaksa engelleyin ne işi var bu tırların ana cadde üzerinde neden yol güzergâhına uyulmuyor? , Nevşehir valiliği Basın Müdürlüğünden bu haberimiz hakkında ilgili yerlerden alacakları bilgileri bizlere aktarmasını bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.