MADO

DSİ’NİN YERLEŞKE TAHSİSİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Siyaset 08.02.2024 - 09:58, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:02
 

DSİ’NİN YERLEŞKE TAHSİSİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan Devlet Su İşleri (DSİ)’nin yerleşke tahsisine ilişkin açıklamada bulundular.

Yapılan açıklamada; “Şehrimize yeni bir nefes!  Şehrimize şubesi açılacak olan Devlet Su İşleri (DSİ) şube Müdürlüğü hakkında yerleşke tahsisi yapılmıştır. Su kaynaklarımızı koruma ve verimli kullanma adına önemli bir adım atarak, tarımın desteklenmesinden enerji üretimine kadar pek çok alanda sağladığı faydalarla, geleceğe daha güvenli adımlar atmamızı sağlıyor. Bu projenin hayata geçirilmesi konusunda başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn.İbrahim Yumaklı’ya, hemşehrimiz Bakan yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider’e, Valimiz Sn. Ali Fidan’a, AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Süleyman Özgün’e ve Emre Çalışkan’a emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan Devlet Su İşleri (DSİ)’nin yerleşke tahsisine ilişkin açıklamada bulundular.

Yapılan açıklamada; “Şehrimize yeni bir nefes! 

Şehrimize şubesi açılacak olan Devlet Su İşleri (DSİ) şube Müdürlüğü hakkında yerleşke tahsisi yapılmıştır.

Su kaynaklarımızı koruma ve verimli kullanma adına önemli bir adım atarak, tarımın desteklenmesinden enerji üretimine kadar pek çok alanda sağladığı faydalarla, geleceğe daha güvenli adımlar atmamızı sağlıyor.

Bu projenin hayata geçirilmesi konusunda başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn.İbrahim Yumaklı’ya, hemşehrimiz Bakan yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider’e, Valimiz Sn. Ali Fidan’a, AK Parti nevşehir haberleri">Nevşehir İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Süleyman Özgün’e ve Emre Çalışkan’a emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.