MADO

KİMLER NEREDE? BİZ NEREDEYİZ?

Nevşehir 15.01.2024 - 14:31, Güncelleme: 15.01.2024 - 14:31
 

KİMLER NEREDE? BİZ NEREDEYİZ?

Yıl 1974 Nevşehir spor şaşalı dönemleri, tribünler dolu, seyircide heyecan var, ve bugün süper ligde birinci ligde yer bulan takımlarla karşılaşmış, aynı grupta mücadele etmiş ve en geri kalan biz olmuşuz.

Zamanında o günün parası ile 5 bin para bulunamadığı için 2 ligden 3 lige tekrar düşmüştük. Nevşehir spor hak ettiği yere gelemedi, turizm kentinde onlarca otelin ve halı mağazalarının olduğu bir şehirde turizm den para kazanan keselerini dolduranlar bile şehrin takımına sahip çıkmadı. Şehri idare edenler bile onlarla birkaç defa muhatap oldu olumsuz cevaplar alınca onlarda geri çekildi. Rahmetli Mehmet ziya bulaner yanında yönetim ile birlikte gezer iş yerinin kapısında durur oradan o günün parası ile 50 lira ver derdi ve kimse sesini çıkaramazdı. Otorite kurmak, alınacak yerden almayı bilmek bence uzmanlık gerektirecek bir konu değil ama kimse uzak durmayı tercih ediyor. 1974 yılında Nevşehir sporun yaptığı maç ve gurupta bulunan diğer takımları sizler için yayınlıyoruz, bakın bakalım bugün için KİM NEREDE? Biz neredeyiz?
Yıl 1974 Nevşehir spor şaşalı dönemleri, tribünler dolu, seyircide heyecan var, ve bugün süper ligde birinci ligde yer bulan takımlarla karşılaşmış, aynı grupta mücadele etmiş ve en geri kalan biz olmuşuz.

Zamanında o günün parası ile 5 bin para bulunamadığı için 2 ligden 3 lige tekrar düşmüştük.

Nevşehir spor hak ettiği yere gelemedi, turizm kentinde onlarca otelin ve halı mağazalarının olduğu bir şehirde turizm den para kazanan keselerini dolduranlar bile şehrin takımına sahip çıkmadı.

Şehri idare edenler bile onlarla birkaç defa muhatap oldu olumsuz cevaplar alınca onlarda geri çekildi. Rahmetli Mehmet ziya bulaner yanında yönetim ile birlikte gezer iş yerinin kapısında durur oradan o günün parası ile 50 lira ver derdi ve kimse sesini çıkaramazdı. Otorite kurmak, alınacak yerden almayı bilmek bence uzmanlık gerektirecek bir konu değil ama kimse uzak durmayı tercih ediyor.

1974 yılında Nevşehir sporun yaptığı maç ve gurupta bulunan diğer takımları sizler için yayınlıyoruz, bakın bakalım bugün için

KİM NEREDE?

Biz neredeyiz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.