MADO

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş 01.11.2023 - 12:38, Güncelleme: 01.11.2023 - 12:38
 

4 KİŞİ TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre; 2 açıktan hırsızlık, 2 işyerinden hırsızlık, 2 otodan hırsızlık, 1 cinsel taciz, 1 tehdit-hakaret ve 6 dolandırıcılık olaylarında toplam 14 şahsa işlem yapıldı 1 şahıs adli mercilerce tutuklandı. Nevşehir'de kayıp olarak aranan 5 kayıp şahıs bulunmuştur. Ekiplerce 11 aranan şahıs yakalandı; 3 şahıs tutuklandı,8 şahıs serbest bırakıldı. 1,11 gram esrar maddesi ve 0,71 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek 1 şahsa adli işlem yapıldı. 1 misafir araca ehliyetsiz ve yetkisiz araç kullanmaktan, abart egzostan, 1 şahsa geçerlilik süresi dolmuş ehliyet ile araç kullanmaktan, 1 araca dur ihtarına uymamak ve alkollü araç kullanmaktan araç trafikten men edilerek gerekli cezai işlemler uygulandı.      
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre; 2 açıktan hırsızlık, 2 işyerinden hırsızlık, 2 otodan hırsızlık, 1 cinsel taciz, 1 tehdit-hakaret ve 6 dolandırıcılık olaylarında toplam 14 şahsa işlem yapıldı 1 şahıs adli mercilerce tutuklandı.

Nevşehir'de kayıp olarak aranan 5 kayıp şahıs bulunmuştur.

Ekiplerce 11 aranan şahıs yakalandı; 3 şahıs tutuklandı,8 şahıs serbest bırakıldı.

1,11 gram esrar maddesi ve 0,71 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek 1 şahsa adli işlem yapıldı. 1 misafir araca ehliyetsiz ve yetkisiz araç kullanmaktan, abart egzostan, 1 şahsa geçerlilik süresi dolmuş ehliyet ile araç kullanmaktan, 1 araca dur ihtarına uymamak ve alkollü araç kullanmaktan araç trafikten men edilerek gerekli cezai işlemler uygulandı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.