MADO

KGK'den Kınama Mesajı

Gündem 01.10.2023 - 20:09, Güncelleme: 01.10.2023 - 20:09
 

KGK'den Kınama Mesajı

Bugün Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından bir kınama mesajı yayımlandı

Yayımlanan mesajda; ''Bugün Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısını Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) olarak esefle kınıyoruz. En büyük insanlık suçlarından olan terör, kimi veya neyi hedef almış olursa olsun, öncelikle hukuk devletine, toplumsal barışa ve huzura yapılmış saldırıdır. Milletimize, saldırının hedefi olan İçişleri Bakanlığımıza ve saldırıda yaralanan kahraman polislerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir; teröre hiç bir şekilde prim vermeyeceğimizi ve asla teslim olmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.'' ifadelerine yer verildi.
Bugün Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından bir kınama mesajı yayımlandı

Yayımlanan mesajda; ''Bugün Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısını Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) olarak esefle kınıyoruz. En büyük insanlık suçlarından olan terör, kimi veya neyi hedef almış olursa olsun, öncelikle hukuk devletine, toplumsal barışa ve huzura yapılmış saldırıdır.
Milletimize, saldırının hedefi olan İçişleri Bakanlığımıza ve saldırıda yaralanan kahraman polislerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir; teröre hiç bir şekilde prim vermeyeceğimizi ve asla teslim olmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.'' ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.