MADO

Öğrencilere ulaşım desteği

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2023 - 16:00, Güncelleme: 25.09.2023 - 15:24
 

Öğrencilere ulaşım desteği

Öğrencilere ulaşım desteği

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi bu yılda ortaöğretime giden öğrencilere ulaşım desteği verecek.Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Ortahisar Belediyesi olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ortaöğretim öğrencilerimize öğretim yılı sonuna kadar yol ücreti desteğinde bulunuyoruz. 13 Ekim 2023 mesai bitimine kadar belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeyi unutmayınız. Şu ana kadar eğitimin ve öğrencilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.
Öğrencilere ulaşım desteği
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi bu yılda ortaöğretime giden öğrencilere ulaşım desteği verecek.
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Ortahisar Belediyesi olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ortaöğretim öğrencilerimize öğretim yılı sonuna kadar yol ücreti desteğinde bulunuyoruz. 13 Ekim 2023 mesai bitimine kadar belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeyi unutmayınız. Şu ana kadar eğitimin ve öğrencilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.