MADO

İtalya'da Ülkemizi Bir Nevşehirli Temsil Ediyor

Spor 05.09.2023 - 12:03, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:12
 

İtalya'da Ülkemizi Bir Nevşehirli Temsil Ediyor

Nevşehirli Sporcu Ramazan Ünlü, Down Sendrom Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda Ülkemizi Temsil Edecek

Ramazan Ünlü, Nevşehir'i gururlandırmaya hazırlanıyor. Genç yetenek, İtalya'nın Padova kentinde gerçekleştirilecek olan Down Sendrom Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü; Türkiye adına yarışacak ve Nevşehir'in adını uluslararası arenada duyurmayı hedefliyor. Kendisi, cirit atma, disk atma ve 1500m yürüyüş dallarında büyük bir yetenek olduğunu kanıtlamış ve bu uluslararası şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye kararlı. Kendisine başarılar diliyor, Türkiye'yi gururla temsil etmesini bekliyoruz.
Nevşehirli Sporcu Ramazan Ünlü, Down Sendrom Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda Ülkemizi Temsil Edecek

Ramazan Ünlü, nevşehir haberleri">Nevşehir'i gururlandırmaya hazırlanıyor. Genç yetenek, İtalya'nın Padova kentinde gerçekleştirilecek olan Down Sendrom Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda türkiye haberleri">Türkiye'yi temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü; türkiye haberleri">Türkiye adına yarışacak ve Nevşehir'in adını uluslararası arenada duyurmayı hedefliyor. Kendisi, cirit atma, disk atma ve 1500m yürüyüş dallarında büyük bir yetenek olduğunu kanıtlamış ve bu uluslararası şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye kararlı. Kendisine başarılar diliyor, Türkiye'yi gururla temsil etmesini bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.