MADO

Milli Sporcu'dan Vali Fidan'a Ziyaret

Nevşehir 31.08.2023 - 20:36, Güncelleme: 31.08.2023 - 20:58
 

Milli Sporcu'dan Vali Fidan'a Ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehirli Down Sendromlu Milli Sporcu Ramazan Ünlü ve antrenörü Tarkan Güney Vali Ali Fidan'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir paylaştığı açıklamada; ''3-10 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Padova kentinde düzenlenecek olan Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcumuz Ramazan Ünlü ve Antrenörümüz Tarkan Güney ile birlikte Valimiz Sayın Ali Fidan beyefendiyi ziyaret ettik.Sayın Valimize nazik kabulleri,ilgi ve alakaları ve başarı dilekleri için şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.  Vali Fidan, 3-10 Eylül tarihinde İtalya’nın Padova kentinde düzenlenecek olan Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcu Ramazan Ünlü’ye başarılar diledi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehirli Down Sendromlu Milli Sporcu Ramazan Ünlü ve antrenörü Tarkan Güney Vali Ali Fidan'ı ziyaret etti.

Gençlik ve spor haberleri">Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir paylaştığı açıklamada; ''3-10 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Padova kentinde düzenlenecek olan Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcumuz Ramazan Ünlü ve Antrenörümüz Tarkan Güney ile birlikte Valimiz Sayın Ali Fidan beyefendiyi ziyaret ettik.Sayın Valimize nazik kabulleri,ilgi ve alakaları ve başarı dilekleri için şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerine yer verdi. 


Vali Fidan, 3-10 Eylül tarihinde İtalya’nın Padova kentinde düzenlenecek olan Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcu Ramazan Ünlü’ye başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.