MADO

Nevşehir Kızılay, Somali'de

Nevşehir 03.07.2023 - 15:05, Güncelleme: 03.07.2023 - 15:05
 

Nevşehir Kızılay, Somali'de

Türk Kızılay Nevşehir İl Merkezi Başkan vekili Orhan US, kurban kesim ve dağıtımına refakat etmek için bayram boyunca Somali’nin Mogadişu kentindeydi. Türk Kızılay dünyanın dört bir tarafında Kurban kesim ve dağıtımı yaptı.

Bayramın arife gününde Somali’ye giden Orhan US burada 6 gün kalarak Türk Kızılay’ının 4 bin 760 hisse kurban kesim ve dağıtım faaliyetlerine katıldı. Orhan US şunları söyledi ; “155 yıldır iyiliğin amiral gemisi olan Türk Kızılayı, bu bayram da her bayramda olduğu gibi yurt içinde başta deprem bölgesi olmak üzere ve yurt dışında dünyanın dört bir yerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Kurban Bayramı vesilesi ile biz de Nevşehir Türk Kızılay İl Merkezi Başkanlığı olarak Somali’nin Mogadişu kentine görevlendirildik. Burada veteriner hekimler kontrolünde ve din adamları eşliğinde kurban kesim faaliyetlerine ve ihtiyaçlı olan Somali vatandaşlarına kurban etinin dağıtılmasında görev üstlendik. Tüm bağışçılarımıza vekalet kurbanlarını Türk Kızılayı adına Nevşehir İl Merkezi başkanlığına bağışladıkları için teşekkür ediyoruz. Allah herkesin bağışlarını kabul etsin inşallah” diyerek sözlerini noktaladı.   ...
Türk Kızılay Nevşehir İl Merkezi Başkan vekili Orhan US, kurban kesim ve dağıtımına refakat etmek için bayram boyunca Somali’nin Mogadişu kentindeydi. Türk Kızılay dünyanın dört bir tarafında Kurban kesim ve dağıtımı yaptı.

Bayramın arife gününde Somali’ye giden Orhan US burada 6 gün kalarak Türk Kızılay’ının 4 bin 760 hisse kurban kesim ve dağıtım faaliyetlerine katıldı.

Orhan US şunları söyledi ; “155 yıldır iyiliğin amiral gemisi olan Türk Kızılayı, bu bayram da her bayramda olduğu gibi yurt içinde başta deprem bölgesi olmak üzere ve yurt dışında dünyanın dört bir yerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Kurban Bayramı vesilesi ile biz de nevşehir haberleri">Nevşehir Türk Kızılay İl Merkezi Başkanlığı olarak Somali’nin Mogadişu kentine görevlendirildik. Burada veteriner hekimler kontrolünde ve din adamları eşliğinde kurban kesim faaliyetlerine ve ihtiyaçlı olan Somali vatandaşlarına kurban etinin dağıtılmasında görev üstlendik. Tüm bağışçılarımıza vekalet kurbanlarını Türk Kızılayı adına Nevşehir İl Merkezi başkanlığına bağışladıkları için teşekkür ediyoruz. Allah herkesin bağışlarını kabul etsin inşallah” diyerek sözlerini noktaladı.

 


...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.