MADO

TBMM Toplantı Salonu, Nevşehirlilerle Doldu Taştı

Siyaset 20.06.2023 - 23:10, Güncelleme: 21.06.2023 - 11:35
 

TBMM Toplantı Salonu, Nevşehirlilerle Doldu Taştı

Genç Nevşehirliler Derneği yönetimi ve üyeleri ile beraberindeki heyet Ak Parti ve MHP Nevşehir milletvekillerini TBMM'de ziyaret etti.

Genç Nevşehirliler Derneği yönetimi ve üyeleri ile beraberindeki heyet Ak Parti ve MHP Nevşehir milletvekillerini TBMM'de ziyaret etti. 2018 yılında Ankara’da kurulduktan sonra faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Tbmm'nin yeni döneminde millet tarafından seçilen Vekillerine hayırlı olsun ziyaretini coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdiler. Derneğin kurucu başkanı Ziya Ağca şu sözlerle katılımcılara hitapta bulundu. " Çok değerli bürokratlar, iş insanları, Derneğimizin kurucu üyeleri, Ankara’da öğrenim gören Nevşehirli öğrencilerimiz, hanımefendiler, beyfendiler ve Sn. Milletvekillerimiz hepinizi saygıyla selamlıyorum. Biz Ankara’da yaşayan Nevşehirliler olarak beş yıl öncesine kadar hiç bir faaliyette bir araya gelmeyen bir Memlekettik. Lakin bugüne kadar onlarca yemekli toplantı, kahvaltı programları, sosyal sorumluluk projeleri ve Ankara'da okuyan 120 Nevşehirli öğrencilerimize vermiş olduğumuz burslarla memleketimize yakışır işler yaptık. Bu anlamda bundan sonraki süreçte Meclise gelerek bizleri temsil edecek Vekillerimizin tam desteğini alarak daha çok ve anlamlı faaliyetlerimizin olmasını temenni ediyorum. Tekrar 28. Dönemin ülkemiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni eder, Vekillerimize bu süreçte başarılar diliyorum. " Toplantıda söz alan Milletvekillerimiz, Ankara’da yaşayan değerli hemşehrilerimizin göstermiş olduğu bu ilgi ve alakanın kendilerini çok memnun ettiğini söylediler. Ayrıca birlik ve beraberlik adına her anlamda destek olacaklarını ifade ettiler. Ayrıca toplantımıza katılan Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve Ak Parti İl başkanı Ali Kemikkıran toplantıdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Toplantıya katılan değerli hemşehrilermiz; Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Fatoş İnal, Hazine ve Maliye Bakanlığı eski Müsteşar yardımcısı Dr. Ahmet Genç, Faf Vana Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akpınar, Korucu Makina A.Ş Yönetim kurulu başkanı Nuri Korucu ve Hakan Korucu, Sayıştay Başkanlığı Destek birimi Başkanı Nurşen Kesici, Cemkar Gıda sahibi Tuncer Karacan, Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Serkan Alemdar, Derneğimizin Üyeleri ve çok kıymetli Üniversiteli öğrencilerimizdi.
Genç Nevşehirliler Derneği yönetimi ve üyeleri ile beraberindeki heyet Ak Parti ve MHP Nevşehir milletvekillerini TBMM'de ziyaret etti.

Genç Nevşehirliler Derneği yönetimi ve üyeleri ile beraberindeki heyet Ak Parti ve MHP Nevşehir milletvekillerini TBMM'de ziyaret etti.

2018 yılında ankara haberleri">Ankara’da kurulduktan sonra faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Tbmm'nin yeni döneminde millet tarafından seçilen Vekillerine hayırlı olsun ziyaretini coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdiler. Derneğin kurucu başkanı Ziya Ağca şu sözlerle katılımcılara hitapta bulundu. " Çok değerli bürokratlar, iş insanları, Derneğimizin kurucu üyeleri, Ankara’da öğrenim gören Nevşehirli öğrencilerimiz, hanımefendiler, beyfendiler ve Sn. Milletvekillerimiz hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Biz Ankara’da yaşayan Nevşehirliler olarak beş yıl öncesine kadar hiç bir faaliyette bir araya gelmeyen bir Memlekettik. Lakin bugüne kadar onlarca yemekli toplantı, kahvaltı programları, sosyal sorumluluk projeleri ve Ankara'da okuyan 120 Nevşehirli öğrencilerimize vermiş olduğumuz burslarla memleketimize yakışır işler yaptık. Bu anlamda bundan sonraki süreçte Meclise gelerek bizleri temsil edecek Vekillerimizin tam desteğini alarak daha çok ve anlamlı faaliyetlerimizin olmasını temenni ediyorum. Tekrar 28. Dönemin ülkemiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni eder, Vekillerimize bu süreçte başarılar diliyorum. "

Toplantıda söz alan Milletvekillerimiz, Ankara’da yaşayan değerli hemşehrilerimizin göstermiş olduğu bu ilgi ve alakanın kendilerini çok memnun ettiğini söylediler. Ayrıca birlik ve beraberlik adına her anlamda destek olacaklarını ifade ettiler. Ayrıca toplantımıza katılan Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve Ak Parti İl başkanı Ali Kemikkıran toplantıdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Toplantıya katılan değerli hemşehrilermiz; Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Fatoş İnal, Hazine ve Maliye Bakanlığı eski Müsteşar yardımcısı Dr. Ahmet Genç, Faf Vana Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akpınar, Korucu Makina A.Ş Yönetim kurulu başkanı Nuri Korucu ve Hakan Korucu, Sayıştay Başkanlığı Destek birimi Başkanı Nurşen Kesici, Cemkar Gıda sahibi Tuncer Karacan, Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Serkan Alemdar, Derneğimizin Üyeleri ve çok kıymetli Üniversiteli öğrencilerimizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.