MADO

Kars’a meteorolojiden sağanak yağmur uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2023 - 10:00, Güncelleme: 11.06.2023 - 09:48
 

Kars’a meteorolojiden sağanak yağmur uyarısı

Kars’a meteorolojiden sağanak yağmur uyarısı

Kars’ta sağanak yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Kars için yine sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur uyarısında bulundu.Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Kars, Ağrı ve Iğdır genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği Kars ve bölge genelinde rüzgarın güneybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.Öte yandan Kars genelinde etili olacak sağanak yağmur sonrası sel ve su baskınlarına karşı yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Kars’a meteorolojiden sağanak yağmur uyarısı
Kars’ta sağanak yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Kars için yine sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur uyarısında bulundu.
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Kars, Ağrı ve Iğdır genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği Kars ve bölge genelinde rüzgarın güneybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.
Öte yandan Kars genelinde etili olacak sağanak yağmur sonrası sel ve su baskınlarına karşı yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.