NEVŞEHİR’DE TRAFİK KAZASI; 1 KİŞİ ÖLDÜ

Nevşehir 28.01.2023 - 09:16, Güncelleme: 31.01.2023 - 22:18
 

NEVŞEHİR’DE TRAFİK KAZASI; 1 KİŞİ ÖLDÜ

Nevşehir-Acıgöl Karacören istikametinde ki yolda buzlanma nedeniyle trafik kazası meydana geldi,1 kişi öldü,13 kişi yaralandı

Tarım işçilerini taşıyan Hamza Aksoy’un kullandığı 50 AAR 695 plakalı minibüsün yolda ki buzlanma nedeniyle orta refüje çarpıp takla atarak devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi yaralandı. Çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada minibüste bulunan Ayşe E (44) olay yerinde yaşamını yitirirken yaralanan 13 kişi de Nevşehir‘de hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. Nehabernevşehir internet sitesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..."  إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”  Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.
Nevşehir-Acıgöl Karacören istikametinde ki yolda buzlanma nedeniyle trafik kazası meydana geldi,1 kişi öldü,13 kişi yaralandı

Tarım işçilerini taşıyan Hamza Aksoy’un kullandığı 50 AAR 695 plakalı minibüsün yolda ki buzlanma nedeniyle orta refüje çarpıp takla atarak devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi yaralandı.

Çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada minibüste bulunan Ayşe E (44) olay yerinde yaşamını yitirirken yaralanan 13 kişi de Nevşehir‘de hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

Nehabernevşehir internet sitesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..."  إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

 Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.