BELEDİYE

EKİCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 26.01.2023 - 12:01, Güncelleme: 27.01.2023 - 10:05
 

EKİCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Nevşehir’in tanınmış ailelerinden Ekici ailesinin acı günü.

Simtel Ofset Matbaası sahibi Tevfik Ekici ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici ve Muşkara Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hilal Göktaş’ın babası Ahmet Ekici (75), vefat etti. ALLAH RAHMET EYLESİN nehabernevsehir ve KGK olarak Ahmet Ekici’ye Allah’tan rahmet, kederli Ekici ailesine başsağlığı diliyoruz. CENAZE NAMAZI CUMA GÜNÜ KILINACAK Ahmet Ekici’nin cenaze namazı yarın Cuma Namazının ardından Kurşunlu Camisinde kılınacak, ardından Kaldırım Mezarlığında toprağa verilecek. "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn"  “Şüphesiz biz Allah'tan geldik ve o'na döneceğiz."
Nevşehir’in tanınmış ailelerinden Ekici ailesinin acı günü.



Simtel Ofset Matbaası sahibi Tevfik Ekici ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici ve Muşkara Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hilal Göktaş’ın babası Ahmet Ekici (75), vefat etti.
ALLAH RAHMET EYLESİN
nehabernevsehir ve KGK olarak Ahmet Ekici’ye Allah’tan rahmet, kederli Ekici ailesine başsağlığı diliyoruz.
CENAZE NAMAZI CUMA GÜNÜ KILINACAK
Ahmet Ekici’nin cenaze namazı yarın Cuma Namazının ardından Kurşunlu Camisinde kılınacak, ardından Kaldırım Mezarlığında toprağa verilecek.
"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn" 
“Şüphesiz biz Allah'tan geldik ve o'na döneceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.