Parmaksız Bütün İşyerlerini Bir Noktada Topladı

Nevşehir 02.12.2022 - 19:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 20:01
 

Parmaksız Bütün İşyerlerini Bir Noktada Topladı

Aynı zamanda TOBB Bünyesinde Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Parmaksız, geçtiğimiz dönemlerde ayrı ayrı yerlerde olan işyerlerini tek

Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ayrıca iyi de bir işadamı. Nevşehir'de çocukları ile birlikte önemli işyerlerinde de istihdam da sağlamaya KDV üretmeye de devam ediyor. Aynı zamanda TOBB Bünyesinde Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Parmaksız, geçtiğimiz dönemlerde ayrı ayrı yerlerde olan işyerlerini tek noktada toplamak adına önemli bir adım attı. Oğulları ile birlikte birçok alanda Katma Değer üreten Mehmet Arif Parmaksız, işyerlerini topladığı bina tamamlandı ve tüm işyerleri tek noktada hizmet vermeye başladı ve Parmaksız'ın yeni yatırımlar ve bazı önemli firmaların da Nevşehir Bayiliklerini aldığı öğrenildi. Bu arada Mehmet Arif Parmaksız'ın en üst katı kendi ve misafirleri için ayırdığı öğrenildi.Kendisine ve Oğullarına Yeni İş Yerlerinin Hayırlı uğurlu olmasını kazasız belasız oturmaalrını diliyoruz..
Aynı zamanda TOBB Bünyesinde Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Parmaksız, geçtiğimiz dönemlerde ayrı ayrı yerlerde olan işyerlerini tek

Mehmet Arif Parmaksız " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ayrıca iyi de bir işadamı. Nevşehir'de çocukları ile birlikte önemli işyerlerinde de istihdam da sağlamaya KDV üretmeye de devam ediyor.

Aynı zamanda TOBB Bünyesinde Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> TOBB Bünyesinde Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Parmaksız, geçtiğimiz dönemlerde ayrı ayrı yerlerde olan işyerlerini tek noktada toplamak adına önemli bir adım attı.

Oğulları ile birlikte birçok alanda Katma Değer üreten Mehmet Arif Parmaksız, işyerlerini topladığı bina tamamlandı ve tüm işyerleri tek noktada hizmet vermeye başladı ve Parmaksız'ın yeni yatırımlar ve bazı önemli firmaların da Nevşehir Bayiliklerini aldığı öğrenildi.

Bu arada Mehmet Arif Parmaksız'ın en üst katı kendi ve misafirleri için ayırdığı öğrenildi.Kendisine ve Oğullarına Yeni İş Yerlerinin Hayırlı uğurlu olmasını kazasız belasız oturmaalrını diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.