BELEDİYE

Adımız Sözde Kapadokya..

Spor 01.12.2022 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2022 - 16:29
 

Adımız Sözde Kapadokya..

Bizden yıllar sonra il olmuş Karaman'a Dev Stad yapılıyor

Bu gördüğünüz güzeller güzeli stad Konya'nın eski ilçesi olan ve Şimdi İl olan Karaman'da yapılıyor. Özellikleri ile göz kamaştırıyor. UEFA standartlarında yapılan stad 15 bin kişilik ve yerden ısıtmalı. Zamanında Hasan Ünver tarafından ortaya atılan projesi çizilen Kapadokya Park hayali unutulup gidilse de bizim gibi 3 lig'de takımı olan Karaman'a bu stad yapılıyor hatta sona gelindi yakında açılacak Amacımız şöyle oldu böyle oldu şunun suçu bunun suçu falan değil burda onemli bir soru sormak . Bizden yıllar sonra il olmuş bir ilçede boyle bir eser yapılırken biz neden kendi ilimize böyle bir eser kazandıramıyoruz. Niye ağzımıza bir parmak bal çalar gibi eski stadımızı yenileyip yenileyip orda oynuyoruz, Şehrimize böyle bir güzel stad niye yaptıramıyoruz.
Bizden yıllar sonra il olmuş Karaman'a Dev Stad yapılıyor
Bu gördüğünüz güzeller güzeli stad Konya'nın eski ilçesi olan ve Şimdi İl olan Karaman'da yapılıyor.

Özellikleri ile göz kamaştırıyor. UEFA standartlarında yapılan stad 15 bin kişilik ve yerden ısıtmalı.

Zamanında Hasan Ünver tarafından ortaya atılan projesi çizilen Kapadokya Park hayali unutulup gidilse de bizim gibi 3 lig'de takımı olan Karaman'a bu stad yapılıyor hatta sona gelindi yakında açılacak

Amacımız şöyle oldu böyle oldu şunun suçu bunun suçu falan değil burda onemli bir soru sormak .

Bizden yıllar sonra il olmuş bir ilçede boyle bir eser yapılırken biz neden kendi ilimize böyle bir eser kazandıramıyoruz.

Niye ağzımıza bir parmak bal çalar gibi eski stadımızı yenileyip yenileyip orda oynuyoruz, Şehrimize böyle bir güzel stad niye yaptıramıyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.