Açılışa Bakan Yardımcısı Ayarı

Gündem 01.12.2022 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2022 - 15:17
 

Açılışa Bakan Yardımcısı Ayarı

Fuar yarın yani Salı günü Bakan Yardımcısı,Vali ve Belediye Başkanının katılımı ile ikinci kez açılacak.

Tarih 17 Eylül 2022 Yani nerdeyse 1 Ay 15 gün önce o zaman Medya'da şöyle bir haber yapılıyor. " Tarihte ilk defa Nevşehir'de Tarım Fuarı yapılacak " tam bir buçuk ay önce yapılıyor bu haberler. Aradan bir buçuk ay geçiyor, Fuar yani Tarım Fuarı bugün sessiz sedasız kendi halinde açılıyor. Haber merkezi olarak neden Resmi açılış yapılmadı diye bizde uyanan soruyu dört bir koldan araştırdığımızda çok ilginç bir detay önümüze seriliyor. Aylar önce olacağı belli olan Fuarın Resmi açılışı İkinci güne sarkıyor çünkü Tarım ve Orman Bakan Yardımcısının Persembe Günü Nevşehir'e gelmemesi açılışı bir gün sonraya erteletiyor. Cuma günü uygun olduğu için bugün sessiz sedasız açılan Fuar yarın yani Cuma günü Bakan Yardımcısı,Vali ve Belediye Başkanının katılımı ile ikinci kez açılacak. Niye o zaman 1 Aralık Değilde 2 Aralık tarihinde açmadınız soru ortada kalıyor.Yani Bu Fuar İki Kere açılmış olucak, bugün gayri Resmi Yarın Yani Cuma günü Resmi olarak açıklacak.
Fuar yarın yani Salı günü Bakan Yardımcısı,Vali ve Belediye Başkanının katılımı ile ikinci kez açılacak.
Tarih 17 Eylül 2022 Yani nerdeyse 1 Ay 15 gün önce o zaman Medya'da şöyle bir haber yapılıyor.

" Tarihte ilk defa Nevşehir'de Tarım Fuarı yapılacak " tam bir buçuk ay önce yapılıyor bu haberler.

Aradan bir buçuk ay geçiyor, Fuar yani Tarım Fuarı bugün sessiz sedasız kendi halinde açılıyor.

Haber merkezi olarak neden Resmi açılış yapılmadı diye bizde uyanan soruyu dört bir koldan araştırdığımızda çok ilginç bir detay önümüze seriliyor.

Aylar önce olacağı belli olan Fuarın Resmi açılışı İkinci güne sarkıyor çünkü Tarım ve Orman Bakan Yardımcısının Persembe Günü Nevşehir'e gelmemesi açılışı bir gün sonraya erteletiyor.

Cuma günü uygun olduğu için bugün sessiz sedasız açılan Fuar yarın yani Cuma günü Bakan Yardımcısı,Vali ve Belediye Başkanının katılımı ile ikinci kez açılacak.

Niye o zaman 1 Aralık Değilde 2 Aralık tarihinde açmadınız soru ortada kalıyor.Yani Bu Fuar İki Kere açılmış olucak, bugün gayri Resmi Yarın Yani Cuma günü Resmi olarak açıklacak.

IMG-20221201-WA0008

IMG-20221201-WA0007
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.