Devlet Hastanesinde Büyük Gelişme

Gündem 28.11.2022 - 20:45, Güncelleme: 28.11.2022 - 21:05
 

Devlet Hastanesinde Büyük Gelişme

Kuşkusuz bu değişimde en önemli rol Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürleri Hakan Gürbüz,Erol Keleş ve Adem Õztúrk Arkalarındaki Dev Ekibe ait.

Bu gördüğünüz rakamlar Nevşehir Devlet Hastanesinde bir günde yani 28 Kasım 2022 Pazartesi Günü bugün bakılan Hasta Sayılarının dökümü. Rakamların dili ile konuşursak Bir Hastanede bir günde yapılan herşey burda rakam olarak var ve Belkide ilk defa açıklanıyor. Aslında rakamlardan öte burda ön plana çıkan bu kadar buyuk bir İnsan sirkülasyonun sorunsuz bir şekilde yürütülmesi. Sabah 08.30 da başlayan hasta muayenesinde bir günde 6163 kişi Muayene edilmiş yani tedaviye erişebilmiş. Diğer bir önemli veri kısıtlı bir bina ve bazı bölümlerde eksikliği giderilmeye çalışılan Hekim sayısına Rağmen Nevşehir Devlet Hastanesi'nde bir günde irili ufaklı 100'e yakın Ameliyat yapılmış. Velhasıl bir zamanlar Sevk noktası olan Nevşehir Devlet Hastanesinde Artık Kendi Göbeğini keser hale gelmek üzere. Düşünün birde Fiziki Şartlar Eksiksiz ve Hekim Eksiği olmasa Aceba Neler olur. Kuşkusuz bu değişimde en önemli rol Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürleri Hakan Gürbüz,Erol Keleş ve Adem Õztúrk Arkalarındaki Dev Ekibe ait.
Kuşkusuz bu değişimde en önemli rol Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın ve Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürleri Hakan Gürbüz,Erol Keleş ve Adem Õztúrk Arkalarındaki Dev Ekibe ait.
FB-IMG-1669656717991

Bu gördüğünüz rakamlar Nevşehir Devlet Hastanesinde bir günde yani 28 Kasım 2022 Pazartesi Günü bugün bakılan Hasta Sayılarının dökümü.

Rakamların dili ile konuşursak Bir Hastanede bir günde yapılan herşey burda rakam olarak var ve Belkide ilk defa açıklanıyor.

Aslında rakamlardan öte burda ön plana çıkan bu kadar buyuk bir İnsan sirkülasyonun sorunsuz bir şekilde yürütülmesi.

Sabah 08.30 da başlayan hasta muayenesinde bir günde 6163 kişi Muayene edilmiş yani tedaviye erişebilmiş.

Diğer bir önemli veri kısıtlı bir bina ve bazı bölümlerde eksikliği giderilmeye çalışılan Hekim sayısına Rağmen Nevşehir Devlet Hastanesi'nde bir günde irili ufaklı 100'e yakın Ameliyat yapılmış.

Velhasıl bir zamanlar Sevk noktası olan Nevşehir Devlet Hastanesinde Artık Kendi Göbeğini keser hale gelmek üzere. Düşünün birde Fiziki Şartlar Eksiksiz ve Hekim Eksiği olmasa Aceba Neler olur.

Kuşkusuz bu değişimde en önemli rol Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın ve Devlet Hastanesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürleri Hakan Gürbüz,Erol Keleş ve Adem Õztúrk Arkalarındaki Dev Ekibe ait.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.