Narkotik Polisinin Büyük Mücadelesi

Gündem 25.11.2022 - 13:43, Güncelleme: 25.11.2022 - 13:43
 

Narkotik Polisinin Büyük Mücadelesi

Nevşehir İl Emniyet Müdürülüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu çabası büyük takdir topluyor.

Nevşehir Emniyet Müdürülüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla her fırsatı değerlendiriyor.Bugün'de Cuma Namazı Öncesinde Narkotik Şube Polisleri Hacı Mustafa Paslanmaz Camiinde bilgilendirme konuşması yaptı. Nevşehir ve Türkiye genelinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelere karşı özellikle Gençleri korumak amacıyla başlatılan topyekün mücadele kapsamında Okullar,Kafelerde ve Son olarak'ta Camii'lerde vatandaşlara bilgiler aktaran Nevşehir İl Emniyet Müdürülüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu çabası büyük takdir topluyor. Bu Cuma namazı öncesinde Hacı Mustafa Paslanmaz Camiinde verilen konferans'ı camii cemaeti büyük bir dikkatle dinlerken, özellikle Bu zararlı maddeleri kulanan yada yeni başlayan kişilerin nasıl anlaşılabileceği vatandaşlara örnekleri ile anlatıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürülüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu çabası büyük takdir topluyor.

Nevşehir Emniyet Müdürülüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla her fırsatı değerlendiriyor.Bugün'de Cuma Namazı Öncesinde Narkotik Şube Polisleri Hacı Mustafa Paslanmaz Camiinde bilgilendirme konuşması yaptı.

Nevşehir ve Türkiye genelinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelere karşı özellikle Gençleri korumak amacıyla başlatılan topyekün mücadele kapsamında Okullar,Kafelerde ve Son olarak'ta Camii'lerde vatandaşlara bilgiler aktaran Nevşehir İl Emniyet Müdürülüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu çabası büyük takdir topluyor.

Bu Cuma namazı öncesinde Hacı Mustafa Paslanmaz Camiinde verilen konferans'ı camii cemaeti büyük bir dikkatle dinlerken, özellikle Bu zararlı maddeleri kulanan yada yeni başlayan kişilerin nasıl anlaşılabileceği vatandaşlara örnekleri ile anlatıldı.

IMG-20221125-WA0007 IMG-20221125-WA0008 IMG-20221125-WA0009 IMG-20221125-WA0010 IMG-20221125-WA0011

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.