Kemikkıran'dan Anlamlı Hediye

Nevşehir 24.11.2022 - 15:11, Güncelleme: 24.11.2022 - 15:17
 

Kemikkıran'dan Anlamlı Hediye

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il merkezindeki okulları ziyaret ederek, her öğretene bir fidan hediye etti.

AK Parti’den her öğretmene bir fidan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberindeki partililerle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il merkezindeki okulları ziyaret ederek, her öğretene bir fidan hediye etti. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il merkezindeki devlet okullarını ziyaret etti. Okullardaki her öğretmene bir adet fidan hediye eden Kemikkıran ve partililer, 2 bin 23 adet fidan hediye etti. Kemikkıran, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle sohbet ederek, istek ve temennilerini dinledi. Hem öğretmenlerin gününü kutlamak hem de Nevşehir’i daha yeşil bir kent haline getirmek için böyle bir çalışma yaptıklarını aktaran Kemikkıran, “Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bir fidan gibi yetiştirip vatanımıza milletimize hayırlı birey olmalarını sağlayan öğretmenlerimize AK Parti olarak fidan hediye etmek istedik. Öğretmenlerimiz bu fidanları toprakla buluşturarak ilimizi daha yeşil bir kent haline getirmemize de katkı sunacaklar.” dedi. Öğretmenlerin yarınlarımızın teminatı gençleri yetiştirdiğine vurgu yapan Kemikkıran, “Öğretmenlik, emek, özveri ve sabır isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bir meslek. AK Parti olarak eğitim çalışanlarımızın çalışma koşullarını iyileştirmek için birçok düzenleme yaptık. Eğitim alanında reform niteliğinde proje ve çalışmaları hayata geçirdik ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nevşehir’de hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin rahat bir ortamda buluşması için tüm okullarımızı en iyi şekilde donatma gayretiyle çalıştık. Bu çalışmalarımıza da ara vermeden devam edeceğiz. Öğrencilerimizin en modern şekilde eğitim almaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Okullarımızın bütün ihtiyaçlarını kış gelmeden gidermek adına büyük bir çaba sarf ettik. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layık.” diye konuştu. Öğretmenlerin bir gün değil her gün yanlarında olduklarının altını çizen Kemikkıran, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarı diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göçen öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il merkezindeki okulları ziyaret ederek, her öğretene bir fidan hediye etti.
AK Parti’den her öğretmene bir fidan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberindeki partililerle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il merkezindeki okulları ziyaret ederek, her öğretene bir fidan hediye etti.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il merkezindeki devlet okullarını ziyaret etti.

Okullardaki her öğretmene bir adet fidan hediye eden Kemikkıran ve partililer, 2 bin 23 adet fidan hediye etti.

Kemikkıran, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle sohbet ederek, istek ve temennilerini dinledi.

Hem öğretmenlerin gününü kutlamak hem de Nevşehir’i daha yeşil bir kent haline getirmek için böyle bir çalışma yaptıklarını aktaran Kemikkıran, “Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bir fidan gibi yetiştirip vatanımıza milletimize hayırlı birey olmalarını sağlayan öğretmenlerimize AK Parti olarak fidan hediye etmek istedik. Öğretmenlerimiz bu fidanları toprakla buluşturarak ilimizi daha yeşil bir kent haline getirmemize de katkı sunacaklar.” dedi.

Öğretmenlerin yarınlarımızın teminatı gençleri yetiştirdiğine vurgu yapan Kemikkıran, “Öğretmenlik, emek, özveri ve sabır isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bir meslek.

AK Parti olarak eğitim çalışanlarımızın çalışma koşullarını iyileştirmek için birçok düzenleme yaptık. Eğitim alanında reform niteliğinde proje ve çalışmaları hayata geçirdik ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Nevşehir’de hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin rahat bir ortamda buluşması için tüm okullarımızı en iyi şekilde donatma gayretiyle çalıştık. Bu çalışmalarımıza da ara vermeden devam edeceğiz.

Öğrencilerimizin en modern şekilde eğitim almaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Okullarımızın bütün ihtiyaçlarını kış gelmeden gidermek adına büyük bir çaba sarf ettik.

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layık.” diye konuştu. Öğretmenlerin bir gün değil her gün yanlarında olduklarının altını çizen Kemikkıran, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarı diliyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göçen öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

IMG-20221124-WA0023-1

IMG-20221124-WA0013


IMG-20221124-WA0017

IMG-20221124-WA0020

IMG-20221124-WA0021

IMG-20221124-WA0022
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.