BELEDİYE

Genç İHH'dan Büyük Hareket

Gündem 22.11.2022 - 15:45, Güncelleme: 22.11.2022 - 16:00
 

Genç İHH'dan Büyük Hareket

Nevşehir Genç İHH Gönüllüleri muhteşem bir çalışmaya imza attılar

Onlara Z Kuşağı yada Teknofest kuşağı deniyor. Ançak bizce çok yardımsever bir kuşak oldukları kesin. Nevşehir Genç İHH Gönüllüleri muhteşem bir çalışmaya imza attılar. Nevşehir il genelinde Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara kendi Elleriyle Pasta,Puğaca gibi yiyecekler hazırlayıp hem ziyaret ettiler hemde onlarla oyunlar oynadılar Gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe ilişkin olarak "Genç İHH üniversite ekibi olarak bugün de Sevgi Evi'ne gittik. Çocuklarımıza ara öğün hazırladık, birlikte oyunlar oynadık, ödevlerinde yardımcı olmaya çalıştık Elhamdülillah. Manevî olarak dolu dolu bir gündü. Öncelikle Allah'a hamdolsun ki böyle güzel bir günü yaşamak nasip oldu" notunu paylaştılar.
Nevşehir Genç İHH Gönüllüleri muhteşem bir çalışmaya imza attılar
Onlara Z Kuşağı yada Teknofest kuşağı deniyor. Ançak bizce çok yardımsever bir kuşak oldukları kesin.

Genç İHH Gönüllüleri " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Genç İHH Gönüllüleri muhteşem bir çalışmaya imza attılar. Nevşehir il genelinde Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara kendi Elleriyle Pasta,Puğaca gibi yiyecekler hazırlayıp hem ziyaret ettiler hemde onlarla oyunlar oynadılar

Gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe ilişkin olarak "Genç İHH üniversite ekibi olarak bugün de Sevgi Evi'ne gittik.

Çocuklarımıza ara öğün hazırladık, birlikte oyunlar oynadık, ödevlerinde yardımcı olmaya çalıştık Elhamdülillah.

Manevî olarak dolu dolu bir gündü. Öncelikle Allah'a hamdolsun ki böyle güzel bir günü yaşamak nasip oldu" notunu paylaştılar.

IMG-20221122-154237

IMG-20221122-154223

IMG-20221122-154208
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.