Başkan Aceba Ne Düşünüyordu ?

İlçe Haberleri 22.11.2022 - 14:25, Güncelleme: 22.11.2022 - 14:25
 

Başkan Aceba Ne Düşünüyordu ?

İşte bu fotoğrafın altına bir çok yorum yapıldı

İstanbul'a ilk gidenler İstanbul'a hitaben "Ya sen beni yenersin yada ben seni" der genellikle filmlerde bu replik tepede şehri gören bir noktadan söylenir. Dün kendi sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Tatlarini tam cepheden gören bir yüksek yere oturmuş vaziyette derin derin düşünürken objektiflere yansıdı Kuşkusuz Tatlarini Düşünüyordu Başkan Ama ne düşünüyordu? İşte bu fotoğrafın altına bir çok yorum yapıldı. Yorum yapan bir vatandaş "Güzel kasabam seni şehir yapacağım dercesine bir kare resim inşallah sn.başkan" yazdı Başkan Selvi'de cevaben "Aynen o düşüncelere düşlere dalıp dalıp gider neler yapabileceğimizi düşünürüm" cevabını yazdı.
İşte bu fotoğrafın altına bir çok yorum yapıldı
İstanbul'a ilk gidenler İstanbul'a hitaben "Ya sen beni yenersin yada ben seni" der genellikle filmlerde bu replik tepede şehri gören bir noktadan söylenir.

Dün kendi sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Tatlarini tam cepheden gören bir yüksek yere oturmuş vaziyette derin derin düşünürken objektiflere yansıdı

Kuşkusuz Tatlarini Düşünüyordu Başkan Ama ne düşünüyordu? İşte bu fotoğrafın altına bir çok yorum yapıldı.

Yorum yapan bir vatandaş "Güzel kasabam seni şehir yapacağım dercesine bir kare resim inşallah sn.başkan" yazdı

Başkan Selvi'de cevaben "Aynen o düşüncelere düşlere dalıp dalıp gider neler yapabileceğimizi düşünürüm" cevabını yazdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.