Şampiyonlar Ödüllerini Yalçın'dan Aldı

Gündem 22.11.2022 - 13:47, Güncelleme: 22.11.2022 - 13:47
 

Şampiyonlar Ödüllerini Yalçın'dan Aldı

Tüm katılımcı hekim arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi

Nevsehir Devlet Hastanesi'nde çalışan Hekimler İşlerini yaparken ne kadar maharetli ise Düzenlenen Hekimler arası Masa Tenisi turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda şampiyon Uzm.Dr. Ömer AYKANAT oldu.Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın, Aykanat ve dereceye girenlere plaketlerini verdi. Nevşehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada "Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak, ilkini düzenlediğimiz HEKİMLER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI' na katılan 24 hekim arkadaşımızdan birinci Uzm.Dr. Ömer AYKANAT, ikinci Dr. Gökhan KEÇİÖREN, üçüncü Uzm.Dr. Ömer ERTUĞRUL'a ödüllerini, Başhekimimiz Uzm.Dr. Macit YALÇIN takdim etti. Tüm katılımcı hekim arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi
Tüm katılımcı hekim arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi
Nevsehir Devlet Hastanesi'nde çalışan Hekimler İşlerini yaparken ne kadar maharetli ise Düzenlenen Hekimler arası Masa Tenisi turnuvası sona erdi.

Turnuva sonunda şampiyon Uzm.Dr. Ömer AYKANAT oldu.Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Macit Yalçın, Aykanat ve dereceye girenlere plaketlerini verdi.

Nevşehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada "Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak, ilkini düzenlediğimiz HEKİMLER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI' na katılan 24 hekim arkadaşımızdan birinci Uzm.Dr. Ömer AYKANAT, ikinci Dr. Gökhan KEÇİÖREN, üçüncü Uzm.Dr. Ömer ERTUĞRUL'a ödüllerini, Başhekimimiz Uzm.Dr. Macit YALÇIN takdim etti.

Tüm katılımcı hekim arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.