BELEDİYE

Nevşehir'i Dünya Kupasında BOZO Temsil Ediyor

Gündem 22.11.2022 - 09:39, Güncelleme: 22.11.2022 - 09:39
 

Nevşehir'i Dünya Kupasında BOZO Temsil Ediyor

2022 Dünya Kupası' nda tribünlerdeki yerini alarak görevine başladı" açıklaması yapıldı.

İki gün önce başlayan Dünya Kupası, Dünya genelinde büyük heyecan yarattı. Dünya Kupası 18 Aralık tarihinde sona erecek. Katar İçlerinde Türkiye'nin de olduğu ülkelerden Güvenlik Güçlerini Dünya Kupası güvenliği için ülkesine davet etti. Dünya Kupasının Güvenliğinde Nevşehir'den de Bozo görev alıyor.Bozo Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Bomba arama Köpeği. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden "Bozo Dünya Kupası’nda.Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Bomba Arama Köpeği "Bozo", Katar' da düzenlenen 2022 Dünya Kupası' nda tribünlerdeki yerini alarak görevine başladı" açıklaması yapıldı.
2022 Dünya Kupası' nda tribünlerdeki yerini alarak görevine başladı" açıklaması yapıldı.
İki gün önce başlayan Dünya Kupası, Dünya genelinde büyük heyecan yarattı. Dünya Kupası 18 Aralık tarihinde sona erecek.

Katar İçlerinde Türkiye'nin de olduğu ülkelerden Güvenlik Güçlerini Dünya Kupası güvenliği için ülkesine davet etti.

Dünya Kupasının Güvenliğinde Nevşehir'den de Bozo görev alıyor.Bozo Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Bomba arama Köpeği.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden "Bozo Dünya Kupası’nda.Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Bomba Arama Köpeği "Bozo", Katar' da düzenlenen 2022 Dünya Kupası' nda tribünlerdeki yerini alarak görevine başladı" açıklaması yapıldı.

FB-IMG-1669098728255
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.