Görünür Ol, Hayatta Kal

İlçe Haberleri 21.11.2022 - 19:28, Güncelleme: 22.11.2022 - 08:23
 

Görünür Ol, Hayatta Kal

Trafikte alınan yeni önlemler çerçevesinde motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirildi.

Ürgüp İlçesinde bugün motorsiklet ve Traktör kullanıcılarına Kaymakam Cüneyt Caner başkanlığındaki bir heyet Reflektör Yelek Dağıtıldı.Hatırlanacağı gibi bir süre önce akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirilmişti. Ürgüp Kaymakamlığından yapılan açıklamada ''Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle trafikte alınan yeni önlemler çerçevesinde motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirildi. Bu kapsamda Kaymakamımız Cüneyt Caner ortahisar beldesi girişinde motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine reflektif yelek ve bilgilendirici broşür dağıttı.Reflektif yelek giymenin artık bir zorunluluk olduğunu halka duyurmak, toplumsal farkındalığı artırmak ve kazalarının önüne geçebilmek amacıyla düzenlenen programda, “Görünür Ol Hayatta Kal” sloganıyla ilçe jandarma personeli tarafından da “reflektif yelek” dağıtıldı.  Sürücülere Karayolu Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verildi'' açıklaması yapıldı.
Trafikte alınan yeni önlemler çerçevesinde motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirildi.

Ürgüp İlçesinde bugün motorsiklet ve Traktör kullanıcılarına Kaymakam Cüneyt Caner başkanlığındaki bir heyet Reflektör Yelek Dağıtıldı.Hatırlanacağı gibi bir süre önce akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirilmişti.

Ürgüp Kaymakamlığından yapılan açıklamada ''Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle trafikte alınan yeni önlemler çerçevesinde motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirildi.

Bu kapsamda Kaymakamımız Cüneyt Caner ortahisar beldesi girişinde motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine reflektif yelek ve bilgilendirici broşür dağıttı.Reflektif yelek giymenin artık bir zorunluluk olduğunu halka duyurmak, toplumsal farkındalığı artırmak ve kazalarının önüne geçebilmek amacıyla düzenlenen programda,

“Görünür Ol Hayatta Kal” sloganıyla ilçe jandarma personeli tarafından da “reflektif yelek” dağıtıldı.  Sürücülere Karayolu Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verildi'' açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.