Tokuş Nevşehir Belediyespor'a İyi Geldi

Spor 20.11.2022 - 19:29, Güncelleme: 21.11.2022 - 16:24
 

Tokuş Nevşehir Belediyespor'a İyi Geldi

Bu sürede Nevşehir Belediyespor tam 6 maç yaptı.Bu altı maç sonunda ise 3 Galibiyet 2 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet alan takım 16 Puan ve averajla 9 sırada bulunuyor.

Yaklaşık bir yıl önce anlaşılan ançak alınan sonuçlar sonrasında geçen sene vedalaşılan Yusuf Tokuş ile bu sene 11 Ekim tarihinde 2023 Yılı sonuna kadar bir anlaşma daha yapıldı. Tokuş gelene kadar yeni kurulan takım oldukca kötü bir sezon geçiriyordu.Takım iki teknik direktör değişmesine rağmen bir türlü toparlanamayınca Yusuf Tokuş ile tekrar anlaşıldı ve takımın başına Yusuf Tokuş geçti. Tokuş'un Takımın başına geçtiği 11 Ekim 2022'den beri bugüne kadar neredeyse bir buçuk ay geçti.Bu sürede Nevşehir Belediye spor tam 6 maç yaptı.Bu altı maç sonunda ise 3 Galibiyet 2 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet alan takım 16 Puan ve averajla 9 sırada bulunuyor. Nevşehir Belediyespor 23 Eim 2022 Çarşamba Günü Deplasman da Averaj ile önünde olduğu 1922 Konyaspor ile Konya'da karşı karşıya gelecek.Bu önemli maçtan alınacak bir galibiyet ise Nevşehir Belediyespor adına çok şey ifade edecek.
Bu sürede Nevşehir Belediyespor tam 6 maç yaptı.Bu altı maç sonunda ise 3 Galibiyet 2 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet alan takım 16 Puan ve averajla 9 sırada bulunuyor.

Yaklaşık bir yıl önce anlaşılan ançak alınan sonuçlar sonrasında geçen sene vedalaşılan Yusuf Tokuş ile bu sene 11 Ekim tarihinde 2023 Yılı sonuna kadar bir anlaşma daha yapıldı.

Tokuş gelene kadar yeni kurulan takım oldukca kötü bir sezon geçiriyordu.Takım iki teknik direktör değişmesine rağmen bir türlü toparlanamayınca Yusuf Tokuş ile tekrar anlaşıldı ve takımın başına Yusuf Tokuş geçti.

Tokuş'un Takımın başına geçtiği 11 Ekim 2022'den beri bugüne kadar neredeyse bir buçuk ay geçti.Bu sürede Nevşehir Belediye spor tam 6 maç yaptı.Bu altı maç sonunda ise 3 Galibiyet 2 Beraberlik ve 1 Mağlubiyet alan takım 16 Puan ve averajla 9 sırada bulunuyor.

Nevşehir Belediyespor 23 Eim 2022 Çarşamba Günü Deplasman da Averaj ile önünde olduğu 1922 Konyaspor ile Konya'da karşı karşıya gelecek.Bu önemli maçtan alınacak bir galibiyet ise Nevşehir Belediyespor adına çok şey ifade edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.