BELEDİYE

Avanos'ta Okul Müdürlerini Kaymakam Topladı

Nevşehir 19.11.2022 - 18:46, Güncelleme: 21.11.2022 - 16:23
 

Avanos'ta Okul Müdürlerini Kaymakam Topladı

Belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar gibi pek çok konu toplantıda ele alındı.

Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER, ara tatilde okul müdürlerini toplayarak hem bir değerlendirme, hemde okulların eksikliklerini belirledi.Avanos Öğretmenevinde yapılan toplantıya katılım oldukça yüksek olarak gerçekleşti. Avanos Kaymakamlığından bu konuda ''Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürlerinin katılımıyla, Avanos Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda değerlendirme toplantısı yapıldı.  2022-2023 yılında yapılacak çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, projelerin yanında yeni müfredat programının uygulanması, okul ve çevresindeki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar gibi pek çok konu toplantıda ele alındı.  Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi. Toplantıda konuşan Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER, eğitim öğretim faaliyetlerinin, projelerin sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerimizin özverili bir şekilde çalışmalarını istedi. Okul müdürlerimizden eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerimizin de okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER okul müdürlerimize teşekkür etti'' açıklaması yapıldı.
Belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar gibi pek çok konu toplantıda ele alındı.

Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER, ara tatilde okul müdürlerini toplayarak hem bir değerlendirme, hemde okulların eksikliklerini belirledi.Avanos Öğretmenevinde yapılan toplantıya katılım oldukça yüksek olarak gerçekleşti.

Avanos Kaymakamlığından bu konuda ''Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürlerinin katılımıyla, Avanos Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda değerlendirme toplantısı yapıldı.

 2022-2023 yılında yapılacak çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, projelerin yanında yeni müfredat programının uygulanması, okul ve çevresindeki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar gibi pek çok konu toplantıda ele alındı.

 Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi. Toplantıda konuşan Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER, eğitim öğretim faaliyetlerinin, projelerin sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerimizin özverili bir şekilde çalışmalarını istedi. Okul müdürlerimizden eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerimizin de okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER okul müdürlerimize teşekkür etti'' açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.